PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93754}

Doktor Quinn

Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 - 1998
6,6 22 tys. ocen
6,6 10 1 21593
5,9 7 krytyków
Doktor Quinn
powrót do forum serialu Doktor Quinn

Jeszcze tylko (chyba) pół miesiąca do (podobno) planowanego wznowienia emisji serialu! Mam tylko nadzieję, że nie będą puszczać znowu od początku :/ To byłoby przegięcie PAŁY :)
Pozdrawiam

zenek_6

no i dobrze ze puszcza znowu.tzn wznowia.teraz juz chyba bedzie 3 sezon nie?to juz zmienia wtedy Colin czy jeszcze nie?ahh nie moge sie juz doczekac w koncu cos ciekawego bedzie w TV;)pozdro

ocenił(a) serial na 8
hangellert

Z tego, co widzialem na stronie TVP wynika, ze "dwójka" przynajmniej do 14. stycznia nie emituje serialu. Jak będzie później, zobaczymy. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
zenek_6

Jest gorzej niż myślałem :( TVP po zakończeniu emisji 2. serii "Detektywa w sutannie" rozpoczyna od razu emisję serii trzeciej tegoż. Znaczy to mniej-więcej tyle, że "Dr. Quinn" może się pojawić dopiero w lutym, a może jeszcze później :(

ocenił(a) serial na 8
hangellert

Z moich obliczeń wynika, że kolejne "okno startowe" dla "Dr. Quinn" zaczyna się 12 lutego :) Pewnie znowu coś innego wymyślą i na serial przyjdzie czekać jakieś pół roku :/

zenek_6

dobrze że go wznowią... chętnie obejrze, bo w końcu to jeden z seriali mojego dzieciństwa :)

ocenił(a) serial na 8
blossom

No właśnie nie wiadomo, czy go wznowią :(

zenek_6

co sie dzieje z tą telewizją? :/ schodzi na psy... to nie pierwszy serial z którym tak postępują...

zenek_6

Napiszcie do TVP na adres widzowie@tvp.pl , żeby po 3 sezonie puscili 4 ,bo może być tak jak zwykle , że zakończą emisję na 3 sezonie.
4 sezon napewno mają bo przecież tvp emitowała go parę lat temu.
Pozdrawiam.