PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93754}

Doktor Quinn

Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 - 1998
6,6 22 tys. ocen
6,6 10 1 21593
5,9 7 krytyków
Doktor Quinn
powrót do forum serialu Doktor Quinn

Michaela

ocenił(a) serial na 9

Oglądam juz 2 sezon właściwie to się powoli kończy bo porwali ja Indianie. Ale mam pytanie. Ona ma w serialu 35 lat i zostanie dziewica do ślubu z Sullym???

FIlmIsMyLife

Tak, aż do ślubu.

ocenił(a) serial na 10
Bennet

Urocze było to ich przymierzanie się do pierwszego razu podczas podróży poślubnej!
A we współczesnych serialach zaczyna się związek od pójścia do łóżka...

FIlmIsMyLife

To "czekanie" uważam za najwiekszy plus tego serialu, zupelnie niespotykane we wspólczesnych produkcjach. Jestem w połowie 3 sezonu :)
W ostatnim odc 2 sezonu kiedy Sully oswiadczył sie Michaeli w tym indiańskim namiocie doszlo między nimi do najmietnych pocałunków. W nastepnej scenie byli już w domu i mówili dzieciom o swoich planach. Gdyby to było latino można bylo by pomysleć, że w namiocie cos sie wydarzyło.
Rozbroila mnie scena miedzy protami w odc 2 s3 (ojcowie i synowie) kiedy Sully mowił o uswiadomieniu Briana, sugestie, że nie wszystkiego mozna dowiedziec sie z książek Michaela wzieła do siebie. :D Sully świetnie wyglądal w tej scenie, oczy mu płoneły. Z jednej strony byl nakręcony a z drugiej nie probowal kleic się do ukochanej, bardzo mu to dodalo wiarygodnosci. Genailna scena.
W odcinku 5s3 (bibioteka) podobala mi sie scena w ktorej Michaela mowi o swoich obawach dotyczacych małżeństwa. Uderz w stół... odpowiedz na scene z odcinka 2. Ona martwi sie, ze nie bedzie wiedziała co i jak... A on nie odpowiada jak wiekszosc facetów.. nie smieje sie ani nie obraca w tego w żart.. nie wykorzystuje sytuacji aby sie do niej przytawiać itd Mówi z powagą, ze na wszystko przyjdzie pora, a etap zalotów jest jak ksiazka którą trzeba przeczytać od poczatku do końca. We właściwej kolejnosci i nie można niczego pominąc. Scena robi wrazenie - istna perelka :)

ocenił(a) serial na 10
_sarna88

Jak Ty to pięknie ujęłaś!

ocenił(a) serial na 8
_sarna88

Serial oglądałem dawno. Zauważyłem, że powtarzają teraz w TVP i jest ok. połowy sezonów. Czy ktoś mógłby przypomnieć jak zakończyły się losy bohaterów? Kto był do końca, kto zmarł, kto był z kim itp.