PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93754}

Doktor Quinn

Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 - 1998
6,6 22 tys. ocen
6,6 10 1 21593
5,9 7 krytyków
Doktor Quinn
powrót do forum serialu Doktor Quinn

Miło mi wszytkich poinformować, że po baaaaaardzo długim okresie oczekiwania sezon III serialu "Dr. Quinn" będzie można oglądać w TVP2. Pierwszy odcinek sezonu III będzie wyemitowany 12 lutego o godz. 15:10. I chyba tak jak poprednio, będzie puszczany od poniedziałku do piątku (tak przypuszczam, ale na dzień dzisiejszy rozkład "jazdy" TVP2 kończy się na 13 lutego).
Ach, chciało by się powiedzieć: "Yes! Yes! Yes!".

Pozdrawiam wszystkich quinnomaniaków :)

zenek_6

Uwielbiam ten serial,bardzo się cieszę,że wznowiono emisję,jednak coś mnie zmartwiło i wydaje mi się,że TVP 2 ma zamiar znowu go "zabrać".Zgodnie z programem wp w piątek 02.03 nie będzie Dr Quinn.Myślę,że jeżeli mają zamiar przestać go emitować to ze względu na liczbę oglądalności.Nie wierzę,że ludzie nie chcą oglądać tego serialu,tylko o tej porze nie mają czasu.Godzina 15 jest bardzo złym momentem i ja też nie zawsze mogę wtedy oglądać.Mam nadzieję jednak,że w poniedziałek wszystko wróci do normy:)

Malicious89

właśnie, ja też bardzo lubię ten serial, ale że jest emitowany o 15, to mogę go obejrzeć tylko 2 razy w tygodniu...chociaz dobre i to:)

ocenił(a) serial na 8
Malicious89

Z tego co widzę na stronie TVP wynika, że najprawdopodobniej sezon trzeci "Dr. Quinn" nie będzie przerwany. Zmieni się nieznacznie termin nadawania serialu. Na ok. 14:50. Tylko 12 marca nie będzie "Dr. Quinn". Na dzień dzisiejszy można tylko potwierdzić, że w piątek 16 marca wyemitowany zostanie odcinek 23 sezonu 3. Co będzie później, przekonamy się. Sezon trzeci ma 29 odcinków a zatem koniec serii nastąpi w piątek 23 lub w środę 28 marca (rozbieżność wynika z faktu wciśnięcia jakiegoś widowiska, które może być emitowane co tydzień). Za jakiś tydzień na stronie TVP będzie już pewnie dostępny program na tydzień 12 i 13, więc zobaczymy czy będziemy mieli czwartą serię.

Pozdrawiam.

zenek_6

Mam nadzieję, że jak już puścili trzecią serię, to powtórzą i kolejne. Jeżeli ktoś będzie miał informację na ten temat, niech się nią podzieli... Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
ewik1986

Witam!

IV seria zacznie się od razu po trzeciej, więc nie ma obawy. 29 marca jest pierwszy odcinek IV serii.

Pozdrawiam

Malicious89

W czasie przerwy miedzysemestralnej nie przegapilam ani jednego odcinka, ale od tego tygodnia bede mogla ogladac tylko w srody, z powodu zajec na uczelni i wykladow.