Miło mi wszytkich poinformować, że po baaaaaardzo długim okresie oczekiwania sezon III serialu "Dr. Quinn" będzie można oglądać w TVP2. Pierwszy odcinek sezonu III będzie wyemitowany 12 lutego o godz. 15:10. I chyba tak jak poprednio, będzie puszczany od poniedziałku do piątku (tak przypuszczam, ale na dzień dzisiejszy rozkład "jazdy" TVP2 kończy się na 13 lutego).
Ach, chciało by się powiedzieć: "Yes! Yes! Yes!".
Pozdrawiam wszystkich quinnomaniaków :)
Uwielbiam ten serial,bardzo się cieszę,że wznowiono emisję,jednak coś mnie zmartwiło i wydaje mi się,że TVP 2 ma zamiar znowu go "zabrać".Zgodnie z programem wp w piątek 02.03 nie będzie Dr Quinn.Myślę,że jeżeli mają zamiar przestać go emitować to ze względu na liczbę oglądalności.Nie wierzę,że ludzie nie chcą oglądać tego serialu,tylko o tej porze nie mają czasu.Godzina 15 jest bardzo złym momentem i ja też nie zawsze mogę wtedy oglądać.Mam nadzieję jednak,że w poniedziałek wszystko wróci do normy:)
właśnie, ja też bardzo lubię ten serial, ale że jest emitowany o 15, to mogę go obejrzeć tylko 2 razy w tygodniu...chociaz dobre i to:)
Z tego co widzę na stronie TVP wynika, że najprawdopodobniej sezon trzeci "Dr. Quinn" nie będzie przerwany. Zmieni się nieznacznie termin nadawania serialu. Na ok. 14:50. Tylko 12 marca nie będzie "Dr. Quinn". Na dzień dzisiejszy można tylko potwierdzić, że w piątek 16 marca wyemitowany zostanie odcinek 23 sezonu 3. Co będzie później, przekonamy się. Sezon trzeci ma 29 odcinków a zatem koniec serii nastąpi w piątek 23 lub w środę 28 marca (rozbieżność wynika z faktu wciśnięcia jakiegoś widowiska, które może być emitowane co tydzień). Za jakiś tydzień na stronie TVP będzie już pewnie dostępny program na tydzień 12 i 13, więc zobaczymy czy będziemy mieli czwartą serię.
Pozdrawiam.
Mam nadzieję, że jak już puścili trzecią serię, to powtórzą i kolejne. Jeżeli ktoś będzie miał informację na ten temat, niech się nią podzieli... Pozdrawiam
Witam!
IV seria zacznie się od razu po trzeciej, więc nie ma obawy. 29 marca jest pierwszy odcinek IV serii.
Pozdrawiam