PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93754}

Doktor Quinn

Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 - 1998
6,6 22 tys. ocen
6,6 10 1 21593
5,9 7 krytyków
Doktor Quinn
powrót do forum serialu Doktor Quinn

Zapytanie?

ocenił(a) serial na 8

Powiedźcie mi czym konkretnie zajmował się Sully? Miał on jakąś stałą pracę i stały zarobek? ;)

aneciulka

Kiedyś pracował w kopalni, a tak ogólnie to włóczył się :)

ocenił(a) serial na 8
Bennet

no właśnie też mi się tak wydawało..
dzięki

ocenił(a) serial na 8
Bennet

I na tym polegał jego wdzięk. Stałą pracę to miała doktor Quinn, a Sully był niezależnym duchem. Gdyby grzecznie pracował w warsztacie od 9 do 5, straciłby połowę uroku jako postać.

aneciulka

Pewnie był też traperem, to znaczy polował na zwierzęta futerkowe i sprzedawał ich futra, a potem dostał przecież pracę pełnomocnika do spraw Indian. No i kiedyś służył s wojsku jako oficer.

Nightwing_2

no i trochę jako stolarz dorabiał;)

ocenił(a) serial na 10
suseczek

Zarabiał też przy spędzie bydła.

ocenił(a) serial na 9
Nightwing_2

chyba nie tylko futerkowe, bo pamiętam jakiś odcinek, gdzie w zamian za toporek obiecał Robertowi E. że przywiezie mu skórę, prawdopodobnie z bizona, bo z czego innego mógł chcieć kowal

aneciulka

Podsumowawszy, Sally robił wszystko oprócz pracy na etacie(:
Był mędrcem i ojcem rodziny, i przede wszystkim miał taką żonę, że szkoda byłoby za dnia się przemęczać (:

aneciulka

taki wałkoń typowy, leser

Grand90

Hippis. Jednym słowem hippis.

aneciulka

PL: Gdzie można obejrzeć wszystkie powrórki Dr Quinn na internecie po polsku?
ANG: Where can I see all powrórki Dr. Quinn on the Internet in Polish?

anerzam83

Ciężko będzie znaleźć powrórki, jeszcze po angielsku tym bardziej.

forek23

ale ja po polsku szukam lektora, owszem są na you tube ale tylko w całości od 1 do 18 odcinka i koniec, a jak sie włączy tłumaczenie to okropnie tłumaczą i trzeba się domyślać o co chodzi a to jest męczące doktor mike pojechała na zakupy do miasteczka po leki to tłumaczą doktor mike pojechać zakupy do miasto po leki albo jeszcze gorzej tłumaczą

anerzam83

Sprawdź na freedisc.
Tam chyba jest choć jakość nie najlepsza.