czemu? bo mama tak mówiła? to tylko typowa wymówka osób o kiepskim guście. zresztą nie przypominam sobie, żebym chciała rozpoczynać dyskusję, bez urazy
To jest genialny serial, to ty masz kiepski gust, dlatego nie podtrawisz docenić arcydzieła i trzeba myśleć, żeby zrozumieć ten serial. Ten serial różni się tym, że nie ogłupia jak większość.
nie rozumiem twojego języka, ale to nic nie szkodzi, bylebyś płodził bachory i płacił podatki ;)
typowy przypadek goscia, ktory zapewne głupi nie jest, ale nie może się oprzeć gnojenia rzekomo 'tych gorszych' :D.
A teraz o serialu: Obejrzałem pierwszy odcinek z nudów. Szczerze...kompletnie nie spodobał się, zastanawiałem się co też takiego w nim ludzie widzą? Ani efekty, ani reżyseria, ani gra aktorska nie jest nawet na dobrym poziomie. Poczytałem na forach...coś podobno "późniejsze odcinki są lepsze", "jak przebrniesz przez pierwszy sezon to ci się spodoba". Rzeczywiście, zmiana doktora na Davida Tennanta to strzał w 10. Z sezonu na sezon coraz lepiej. Aktualnie jestem przy 5 sezonie.
Jeśli masz czas.....(choć pewnie masz mnóstwo lepszych [czyt.ambitniejszych] zajęć)...to zachęcam ;)