PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32947
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

10 VS 11

ocenił(a) serial na 9

Kto przestał oglądać doktora po 10 robi duży błąd, szczerze 11 jest bardzo dobry, fenomenalna kreacja, 10 wysiada i może mu buty pastować, 10 jest świetny ale 11 jest po prostu fantastyczny, nawet 12 niema startu

ocenił(a) serial na 10
piechu_3

Jedenasty Doktor jest fantastyczny, zgadzam się. Nie jest wprawdzie aż tak niesamowicie zagrany, jak Dwunasty, ale również rewelacyjnie, a scenariusze jego przygód są kapeczkę lepsze, niż jego następcy (wyjątkiem może finały, które Dwunasty Doktor ma niezrównane).

ocenił(a) serial na 9
Capitano_S

Capaldi jest świetny aktorsko, ale no jakoś 11 bardziej mi pasuje. Czasami mi 12 przypomina House, nie wiem czy to dobrze czy źle

ocenił(a) serial na 10
piechu_3

Też bardziej lubię Jedenastego - najlepszy Doktor w nowych seriach, a dla mnie drugi ze wszystkich w ogóle :)

ocenił(a) serial na 9
Capitano_S

Dobry jest też 8, mimo że był w jednym filmie i nie rozwinął skrzydeł.

ocenił(a) serial na 10
piechu_3

Rozszerzone uniwersum oferuje więcej jego przygód, niż ma jakiekolwiek inne wcielenie - aczkolwiek problem stanowi to, iż w każdym medium jest trochę inny.

ocenił(a) serial na 9
Capitano_S

Chciał bym z nim jakiś sezon, marzenie

ocenił(a) serial na 10
piechu_3

W przeciwieństwie do innych, Ósmy ma słuchowiskową serię o budowie w zasadzie identycznej, jak współczesne serie, polecam :) http://tardis.wikia.com/wiki/Eighth_Doctor_Adventures_(audio_series)

ocenił(a) serial na 9
Capitano_S

Dzieki bardzo, obczaję z miłą chęcią, nadal uważam że 8 był
świetny, widać w nim spory potencjał

ocenił(a) serial na 10
piechu_3

Całą przyjemność po mojej stronie :) Teraz właśnie czytam książki z nim, które składają się na wątek "Drugiej Wojny w Niebie" - coś jak Wojna Czasu, tylko bardziej w tle, a nie przed opowiadanymi wydarzeniami.