Kto przestał oglądać doktora po 10 robi duży błąd, szczerze 11 jest bardzo dobry, fenomenalna kreacja, 10 wysiada i może mu buty pastować, 10 jest świetny ale 11 jest po prostu fantastyczny, nawet 12 niema startu
Jedenasty Doktor jest fantastyczny, zgadzam się. Nie jest wprawdzie aż tak niesamowicie zagrany, jak Dwunasty, ale również rewelacyjnie, a scenariusze jego przygód są kapeczkę lepsze, niż jego następcy (wyjątkiem może finały, które Dwunasty Doktor ma niezrównane).
Capaldi jest świetny aktorsko, ale no jakoś 11 bardziej mi pasuje. Czasami mi 12 przypomina House, nie wiem czy to dobrze czy źle
Też bardziej lubię Jedenastego - najlepszy Doktor w nowych seriach, a dla mnie drugi ze wszystkich w ogóle :)
Rozszerzone uniwersum oferuje więcej jego przygód, niż ma jakiekolwiek inne wcielenie - aczkolwiek problem stanowi to, iż w każdym medium jest trochę inny.
W przeciwieństwie do innych, Ósmy ma słuchowiskową serię o budowie w zasadzie identycznej, jak współczesne serie, polecam :) http://tardis.wikia.com/wiki/Eighth_Doctor_Adventures_(audio_series)
Dzieki bardzo, obczaję z miłą chęcią, nadal uważam że 8 był
świetny, widać w nim spory potencjał