PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Czy w nastepnych sezonach pojawili sie jeszcze jacys Wladcy Czasu oprocz Mistrza i Doktora?

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Można powiedzieć że tak i nie , nie chce za bardzo spojlerować finału 4 sezonu ;)

Mq112358

Finału 4? Chyba raczej ostatniego speciala z 2009 :P

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

Mam taka nadzieje ze beda. Szkoda ze Mistrz umarl, te trzy odcinki z jego udzialem w 3 sezonie byly bardzo ciekawe.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Mistrz wróci ;)
Anika chodziło mi bardziej o to kto wybijał rytm w głowie mistrza ;)

Mq112358

ale o tym tez nie było w finale 4 O_o

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

właaaśnie. spodziewałam się, że to wyjaśnią. Chyba że im się wydaje, że stwierdzenie "Masster spojrzał w wir czasu i oszalał" jest wystarczające -,-

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

Oglądałem dzisiaj 12 odcinek 4 sezonu. Była w nim taka scena, że Donna Noble siedziała na schodach i słyszała w głowie rytm, ten sam który słyszał Mistrz. Niewiem czy to ma jakiś związek, ale chyba cos w tym jest ??

dirt16

Nie, nie ma. Obejrzyj sobie resztę odcinków to się dowiesz :P

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

chodzi ci o speciale?

dirt16

Też ale głównie o finał 4 sezonu ;)

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

szkoda ze speciale nie leca w telewizji, bede musial sciagnac kiedys.

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

No i w końcu znalazłem odpowiedź na moje pytanie. Oglądałem wczoraj The End Of Time na BBC, bardzo ciekawy odcinek, szczególnie dlatego że Władcy Czasu wrócili, chociaż na krótko. Ciekawi mnie również to, co się stało z Mistrzem, po walce z Prezydentem gdzieś się zmył i myślę że on napewno jeszcze wróci :)

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Pojawiąją się w specjalnym odcinku The End Of Time. W 4 sezonie niespecjalnie w 5 to samo ale nigdy nie wiemy co może się zdarzyć w 6 z Matt'em Smith'em w roli głównej.

DW leci obecnie na BBC Entertainment i prawdopodobnie będzie leciał na AXN i AXN Sci-fi

ocenił(a) serial na 10
Zeberka102

Scislej - na BBC leca juz ostatnie odcinki 3 sezonu, a od 3 pazdziernika bedzie emitowany 4 sezon, jesli ktos chcialby wiedziec.

ocenił(a) serial na 9
dirt16

Władcy czasu pojawiają się w odcinku specjalnym pokazującym przemiane 10 w 11 Doktora. Ten odcinek był emitowany 31 października w BBC Entertainment. Nie chcę pisać na ten temat więcej, ale bylo naprawdę ciekawie ;)

ocenił(a) serial na 8
Skibol91

A wie ktoś może który aktor gra Prezydenta Władców? Nie mogę nigdzie tego wyszukać a jego twarz wydała mi się jakaś znajoma...

ocenił(a) serial na 9
lape

Grał go Timothy Dalton.

ocenił(a) serial na 7
dirt16

Nie, ale w kasykach mamy Romane, Rani, Boruse, Gotha, Maxila (granego przez Colina Bakera)