PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Czy odcinki specjalne mają większe znaczenie? W sensie czy trzeba je oglądnąć żeby wiedzieć o co chodzi.

ocenił(a) serial na 10
Just_be_yourself

W ostatnim, "The end of time" cz. 2 Doktor regeneruje. Poza tym nie są jakoś ważne fabularnie.

ocenił(a) serial na 9
Just_be_yourself

Niby nie, ale np. Donna pojawia się po raz pierwszy w The Runaway Bride. :) Poza tym odcinki specjalne po 4 sezonie są naprawdę dobre. :)

ocenił(a) serial na 10
yarglet

no to będę oglądać :)

ocenił(a) serial na 10
yarglet

Czy są dobre to kwestia gustu. Moim zdaniem o czym, jak o czym, ale o pierwszej części "The end of time" nie da się powiedzieć "dobra"

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

jestem teraz po odcinku z katastrofą na marsie. Strasznie mnie poruszył.
Ale mam takie pytanie.. Kiedy Doctor uświadamia sobie że jednak im pomoże jest przeprowadzona rozmowa i tu pojawia sie moje pytanie: z kim?

ocenił(a) serial na 10
Just_be_yourself

Chodzi Ci o moment, kiedy podnosi się z ziemi, i idzie im pomóc? To są chyba słowa wypowiedziane przez niego samego w przeszłości.

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

no ale wydawało mi się że to był dialog.

ocenił(a) serial na 10
Just_be_yourself

Może to była taka jego "wewnętrzna" kłótnia z samym sobą? Nie mam pojęcia, ale to by pasowało do tamtej sytuacji.

ocenił(a) serial na 10
yarglet

rzeczywiście są niezłe
Kocham dzidka Donny
'oh my lord. she's a cactus !'
wypowiedziane z największą powagą :D

ocenił(a) serial na 9
Just_be_yourself

Wszystkie odcinki świąteczne (bożonarodzeniowe) są ważne. Z tych po 4 sezonie najważniejszy jest w sumie End of Time i tylko on jest niezbędny do obejrzenia. Zresztą później fabuła i tak wszystko olewa, więc jak nie zobaczysz Next Doctor, Waters of mars i Planet of Dead to nic się nie stanie.

ocenił(a) serial na 10
MistrzSeller

waters of mars jest super.
ale strasznie taki... dolujacy i przejmujacy