Właśnie skończyłem oglądać pierwszy odcinek 6 sezonu i moim zdaniem był bardzo dobry.
Pojawiło się wiele nowych zagadek i niedomówień, więc będzie się działo w 6 sezonie.
A wy jak uważacie ?
Fantastyczny odcinek, mimo tak niesamowicie wysokich oczekiwań wobec nowego sezonu, nie czuję się ani trochę zawiedziona. Moffat jak zwykle stanął na wysokości zadania. Na dodatek Ci nowi kosmici, przerażają mnie bardziej niż Płaczące Anioły, czy też jakikolwiek potwór oglądany kiedyś w horrorze. Nie jestem nawet w stanie dobrze im się przyjrzeć jak pokazują się na ekranie... a myślałam że aktorzy przesadzali w wywiadach mowiąc o nowych strasznych kosmitach.. .PS. kryptonim Mrs Robinson dla River mnie zabił :D
a i bardzo duży plus za flirtowanie Doctora i River (-I'm quite the screamer. Now there's a spoiler for you -soo, what's going on here?- eee,nothing. she's just a friend)
Mrs Robinson to postać z filmu The Graduate ( Absolwent) w bardzo wielkim skrócie, dojrzała kobieta która uwodzi dużo młodszego chłopaka ;)
Nie ma takich na razie, ale zawsze można obejrzeć z angielskimi. Zawsze się więcej zrozumie niż po prostu. Ale i tak będę musiał obejrzeć jeszcze raz jak się pojawią polskie.
taaaaak, odcinek świetny :) teraz niech szybko wrzucą następny i następny!!!!! nie mogę się doczekać :D/ mam nadzieję, że Doctor z River będą mieli więcej takich pikantnych tekstów :D