Jak oczekiwania przed odcinkiem? Ja już się nie mogę doczekać. Co prawda wolałbym "The Doctor’s Daughter" no ale - poczekamy zobaczymy :P
Odcinek bardzo dobry, ale żałuję, że nie zrobili z tego dwuczęściowej historii, bo pomysł był genialny.
Dawno nie było tak dobrego odcinka , TARDIS w ludzkiej skorze i gadki z Dr. zaje**** :D , troche przypominało Donne jak była na wpółdoktorem :D
Wspaniały odcinek, jeden z najlepszych w historii!!:D TARDIS (a właściwie to Seksowna xD) była cudowna:) Jej rozmowy z Doktorem były tak fantastyczne, że żałuję, iż nie bedzie ich teraz w każdym odcinku:D
No i nie wspominając już o pokazaniu poprzedniej TARDIS (aż łezka się w oku zakręciła^^) i nawiązaniach do wcześniejszych serii:)
Neil, jesteś mistrzem!:)
Racja. to było niesamowite. po zwiastunie myślałem że to będzie coś ciut lepszego niż trzeci odcinek a tutaj niespodzianka. Odcinek zaskakiwał co chwilę. Niesamowita scena gdy ta "świadomość asteroidy" porwało TARDIS i bawiło się z Amy i Rory'im. Mam nadzieję że powróci River song. Ale to już następne odcinki pokażą co niesamowitego się jeszcze wydarzy. Pierwsze odcinki są tak nieziemsko świetne, że nie mogę doczekać się wielkiego finału.
odcinek swietny zwlaszcza podobaly mi sie rosmowy sexi z doktorem fajne cytaty stary pokoj kontrolny.... ach stare dobre czasy.. ale tak serio to mam wrazenie ze 6 sezon jest slabszy od piatego..
aha i budowanie tardis- nawiazanie do the lodger?? bo podobno craig ma sie tez pojawic w 6 sezpnie...
"Gryzienie jest świetne! Prawie jak całowanie, ale ze zwycięzcą."
Czas najwyższy się przekonać :D Ten sezon jest jak na razie najlepszym! Swoją drogą od kiedy David Tennant przestał grać obawiałam się że serial polegnie, ale Matt Smith okazuje się być równie interesujący, a Amy i Rory są najlepszymi pasażerami, IMO :D