Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak doktor wyją Clare z Daleka bo nie było to pokazane.Missy wcześniej mówiła że nie wie jak bo nikt tego nie robił.Doktor powiedział że jest mu przykro, a mówi to wtedy jak ma ktoś zginąć.
Co naciągane? Nie rozumiem o co ci chodzi. Chyba oglądałeś inną wersję czy coś, bo u mnie nikt nie zginął, a Missy przecież sobie poszła.
Doktor do wyciagniecia pewnie uzyl sonicznych raybanow. Gdybyśmy czepiali się tak każdego szczegółu, to DW nie miałoby sensu.
Pancerz otworzyła siłą woli, a skoro Missy wiedziała jak ją tam umieścić, to on wiedział jak ją wyjąć.
No dobrze ale skoro wiedział jak, to dlaczego ją przepraszał.Też nie mógł użyć śrubokrętu bo go nie miał.
Przepraszał ją za to, że chciał ją zabić... A śrubokręt zamienił na okulary. Lepiej poczekaj na napisy pl, bo coś ci się pomieszało.
A mi się coś wydaje, że Doctor przepraszał Clarę, ponieważ jej zamknięcie w pancerzu Daleka będzie miało jakieś konsekwencje. "Każdy ma w sobie obie cząstki. Każdy jest hybrydą". Zobaczymy ;)
Przecież ludzi zamknięto w pancerz dalekow juz w The Daleks i jakoś byli cali i zdrowi.
a propo clary w daleku, oglądałem ostatnio 5 sezon i chyba znalazłem błąd, doctor stwiedził że coś jest nie tak z tym dalekiem po tym jak mówi "litości" ze niby nie powinien umiec tego powiedzieć, a w 13 odcinku 5 sezonu dalek mówi litości tyle ze nie do doctora a do river ale jednak