PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Clara w daleku

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak doktor wyją Clare z Daleka bo nie było to pokazane.Missy wcześniej mówiła że nie wie jak bo nikt tego nie robił.Doktor powiedział że jest mu przykro, a mówi to wtedy jak ma ktoś zginąć.

ocenił(a) serial na 10
pawlik19

Jak mamy Ci wytłumaczyć, jak wyciągnął ją off-screenowo?

ocenił(a) serial na 10
Skurwol666

myśałem że coś przegapiłem. Ale jak by nie patrzeć to troche naciągane

ocenił(a) serial na 10
pawlik19

Nie ma co szukać afery w takich szczegółach, odłączył kable i tyle...

ocenił(a) serial na 10
pawlik19

Co naciągane? Nie rozumiem o co ci chodzi. Chyba oglądałeś inną wersję czy coś, bo u mnie nikt nie zginął, a Missy przecież sobie poszła.
Doktor do wyciagniecia pewnie uzyl sonicznych raybanow. Gdybyśmy czepiali się tak każdego szczegółu, to DW nie miałoby sensu.

ocenił(a) serial na 10
manga_maniak

jak, przecież raybany pokazał potem.

ocenił(a) serial na 10
pawlik19

Pancerz otworzyła siłą woli, a skoro Missy wiedziała jak ją tam umieścić, to on wiedział jak ją wyjąć.

ocenił(a) serial na 10
manga_maniak

No dobrze ale skoro wiedział jak, to dlaczego ją przepraszał.Też nie mógł użyć śrubokrętu bo go nie miał.

ocenił(a) serial na 10
pawlik19

Przepraszał ją za to, że chciał ją zabić... A śrubokręt zamienił na okulary. Lepiej poczekaj na napisy pl, bo coś ci się pomieszało.

ocenił(a) serial na 10
manga_maniak

A mi się coś wydaje, że Doctor przepraszał Clarę, ponieważ jej zamknięcie w pancerzu Daleka będzie miało jakieś konsekwencje. "Każdy ma w sobie obie cząstki. Każdy jest hybrydą". Zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 10
graham_snow

Przecież ludzi zamknięto w pancerz dalekow juz w The Daleks i jakoś byli cali i zdrowi.

pawlik19

a propo clary w daleku, oglądałem ostatnio 5 sezon i chyba znalazłem błąd, doctor stwiedził że coś jest nie tak z tym dalekiem po tym jak mówi "litości" ze niby nie powinien umiec tego powiedzieć, a w 13 odcinku 5 sezonu dalek mówi litości tyle ze nie do doctora a do river ale jednak

ocenił(a) serial na 10
kamil1735

No tak, ale Doktora przy tym nie było i tego nie słyszał.