PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Wiadomo, że Rose wróci:)
Macie jeszcze jakieś inne wieści o najnowszej serii?

I taka mała dygresja:
Zauważyliście, że każda seria ma pewien plan?
W pierwszej Rose się miałą zakochać w Doktorze, a on w niej (taa, wiem jak to brzmi, jak można tak piękną historię wpisać w jedno zdanie?!) i na końcu to uratował jego, ją i cały wszechświat.
W drugiej Rose się usamodzielnia i zaczyna działaś na własną rekę( zwłaścza widać to w "Fear her") i seria kończy się oddzieleniem ich obojga.
W trzeciej, Martha przez wszystkie odcinki opowiada innym o Doktorze, o tym jaki on jest, co dla niej znaczy i w finale właśnie to, że umiała o nim opowiedzieć, ratuje całą Ziemię.
Podsumowanie: jeśli zgadniemy na początku 4 serii, co wszystkie odcinki mają wspólnego, to jest całkiem prawdopodobne, że będzie to miało wielkie znaczenie w finale.

ocenił(a) serial na 10
Carla_7

Skąd wiadomo że rose wróci, ja nie mogłam tego znaleźć w sieci?

użytkownik usunięty
Askol

To zapewnie nie znasz nawet adresu oficjalnej strony...

a czy widzieliście Doctor Who Cinema Trailer? jeśli nie to z łatwością można znaleźć na youtube. no......co ta Donna tam wygaduje?! To brzmi tak jakby....kolejna zakochana w Doktorze? Nie no....tego juz za wiele......ja tego nie przetrwam po prostu....co za dużo to...i świnia nie zje :)

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

To rzeczywiście byłaby przesada...
a tak z innej beczki. Wie ktoś kiedy ukaże się 2 seria na dvd? Bo na początku miała być w lutym a tu ani widu ani słychu...

miss_green

Właśnie nic nie słychać w sprawie wydania drugiej serii:(
A między Donną a Doktorem ma nie być nic prócz przyjazni,piszą o tym np tutaj: http://www.digitalspy.co.uk/cult/a92907/no-romance-for-doctor-and-donna.html
Już jutro:D:D:D

_malena_

No tak słyszałam o tym ale o ile pamietam to na poczatku trzeciej serii mówili że także między nim a Martha ma nic nie być a wszyscy wiemy że było inaczej....mam jednak nadzieję ze tym razem ta informacja jest na serio prawdziwa :/

Co do czwartej serii to po tylu róznych informacjach na temat tego "co to ma nie być" to zastanawiam sie czy w ogóle ta seria bedzie dobra? Bo dużo to nie zawsze znaczy dobrze, a wrecz czasem co za dużo to niezdrowo.... zastanawiam sie tylko jak przeprowadza smerć Rose (mam nadzieje że jakos ciekawie) i jak Doktor zareaguje na wieść że ma córke :D co do reszty to zobaczy sie...juz niedługo ^_^ (mam nadzieje)

_Anika_

Gdzie można znależć informacje o tym,że Rose zginie, bo prawdę mówiąć ostatnio odpuściłam sobie Doctora. Aha i czy Rose będzie matką jego córki?

Mino

informacji o tym że Rose zginie wszędzie jest pełno...popatrz na jakiejś angielskiej stronce, niby są oficjalnie niepotwierdzone ale bardzo wysoce prawdopodobne (podsumowując wszystkie te plotki to sie składa w logiczna całość)a Rose nie bedzie matka jego córki-no bo niby jak? ;) (to akurat jest potwierdzone) chociaż w sumie mogło by byc ciekawie;) ale Rose chyba raczej nie jest wiatropylna :) córka Doktora bedzie sztucznie wytworzona przez jakąś rase kosmitów z jego DNA a więc Doktor dorobi sie córeczki nie przykładając nawet do tego reki (ani innej części ciała) :)bedzie ją grała (o ile się nie mylę) prawdziwa córka jednego z porzednich odtwórców roli Doktora ^_^

_Anika_

trelemorele

Rose nie zginie, a duża popularność tej bohaterki. Ludzie my się wkurzyli, przestali ogądać, wynika zaczełyby spadać...
A nie oszukujmy się, Doctor Who jest z serii na serie coraz bardziej komersyjny...

użytkownik usunięty
carlab

Nie byłabym taka pewna tego, że Rose nie zginie... W ostatnim odcinku Torchwood zabili DWÓJKĘ głównych bohaterów... Teraz można sie spodziewać wszystkiego.

Z tych wszystkich przecieków internetowych wynika jasno że Rose zginie (a większośc tego co tam pisze się niestety sprawdza) no i w tym serialu wszystko jest możliwe!