PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Czy Clara jest....

ocenił(a) serial na 8

Dobra, może to jest głupie ale chciałabym poznać waszą opinię :p Czy nie uważacie że Clara
może być w ciąży?
Mam takie przypuszczenia ponieważ:
-nie jest to dokładnie powiedziane ale poznajemy tego Orsona Pinka, który 'ma coś co czynienia
z linią czasu Clary'. Plus wygląda jak Danny. Plus ma tak samo na nazwisko jak on. Plus mówi że
w jego rodzinie to nie nowość, podróże w czasie ( czy coś takiego ). Także musi być dzieckiem
Clary i Danny'ego. Danny raczej nie wróci także innej opcji niż tego że Clara już jest w ciąży nie
widzę :/
-kiedy Clara dzwoni do Danny'ego chwilę przed jego śmiercią ma pełno karteczek
poprzyklejanych na półkach. Jedna z nich głosi 'three months'. Może miała zamiar mu
powiedzieć, że jest w 3 miesiącu ciąży?
Co o tym myślicie? Plus sądzę że Clara zaliczy jeszcze tylko Christmas Episode i tyle, raczej już
odejdzie.

ocenił(a) serial na 10
Dochuu

Orson nie był ich dzieckiem, tylko jakimś praprawnukiem.

ocenił(a) serial na 8
nikike

Czy wnukiem czy prawnukiem tak czy inaczej musiało być dziecko między Clarą a Pinkiem.

ocenił(a) serial na 9
Dochuu

Myślę, że jest to bardzo możliwe. Jeśli to nie był ostatni odcinek z Clarą, to na pewno pojawi się jakieś wyjaśnienie. W sumie podobałby mi się taki obrót zdarzeń. Bo jeśli jest to dobry wątek, to Clara mogłaby zostać jeszcze parę odcinków. Ale zobaczymy.

tvdthgfan

Niech nie wraca. To jest najgorsze co Moffat i RTD robili w tym serialu. Powroty towarzyszy. Niepotrzebne to i sprawia wrażenie jakby nie mieli pomysłów. O ile jeszcze powrót Marty, Sary czy Jacka miał sens i był logiczny to powrót Rose był mocno naciągany. Jak teraz w święta Clara rozpłacze się i zadzwoni do Doktora, bo jest w ciąży i jest taka biedna, samotna, bez Pinka, to wyłączę komputer. To nie jest telenowela a serial SF!

ocenił(a) serial na 9
telecaster1951

Chodzi mi raczej o zakończenie wątku samej Clary. Odchodzi i jest sama? Skoro reszta - Rose, Martha, Donna, Jack, Sarah, Amy, Rory, River - dostali jakiś happy ending, a przede wszystkim: ich wątki są pozamykane, to dlaczego odmówić tego Clarze? Jasne, już nie ma zbyt wiele do powiedzenia na jej temat, 2 sezony to i tak dużo. Ale Moffat pootwierał różne wątki, między innymi Orsona, i tylko dlatego mnie nurtuje to pytanie: co dalej? Jeśli Clara miałaby wracać w kolejnych sezonach, to chyba już tylko jako jeden z klonów.

ocenił(a) serial na 10
Dochuu

Albo to, albo Orson był jedną wielką zmyłką Moffata i pochodzi w ogóle z innej rodziny Pinków, niezwiązanej z Dannym. Też bym się nie zdziwił :P

ocenił(a) serial na 8
RobertSolski

jeszcze chcialam dodac ze wtedy jak z doctorem sie spotkali w ostatnim odcinku na koncu to moze chciala mu powiedziec ze nie bedzie z nim podrozowac bo jest w ciazy? a jak sie dowiedziala ze doctor znalazl gallifrey to nic nie mowila zeby nie poczul sie zobowiazany do zostania...