PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32927
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Nie no to jest przegięcie :/
Jeżeli będą emitować ten serial w każdy piątek o 10.00 to ja dziękuję...
zapomnieli chyba że o tej godzinie większość widzów tego serialu jest w szkołach :/
Czemu nie nadawają go w soboty albo niedziele ?
Była to idealna pora... :(

A teraz...już zostaje tylko net :/ Dzięki o "wielkie" TVP :/

ocenił(a) serial na 10
xsas

dzisiaj(piątek) był kolejny odcinek o 10tej, następny będzie chyba w wielki czwartek(godz.10ta), potem wtorek, środa, czwartek zawsze o 10tej. oni przeginają puszczając to tak strasznie nieregularnie, trzeba sie przecież piekielnie pilnowac żeby nic nie opuścić :/ a dla tych co są w szkołach i nie mają dostępu do najnowszych nagrywarek dvd proponuje rano przed 8.00 nastawić zwykłą kasete vhs i zostawić niech sie nagrywa wszystko - doktor też się zmieści :)) pozdrowionka

klaudusia1235

wysłałem maila do TVP1 z pytaniem o czas emisji, i o ew. zmiane na weekend lub puźniejszy czas emisjii (np. tak po 15.00)

i dostałem odp. :

"Witamy
Ten serial będziemy emitować w czwartki o godzinie 10;05 i w piątki o godzinie 10;00 w programie 1
Przekażemy redakcji prośbę o ewentualna zmianę czasu emisji, ale w najbliższym czasie nie będzie ona chyba możliwa."

Mam przynajmniej cień nadzieji że cos zrobią w tej sprawie (ale nie wydaje mi sie żeby coś zmienili :/ )

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
xsas

Polecam kinomaniaka, tam są wszystkie odc

ocenił(a) serial na 10

Powinieneś dostać złotą łopatę w nagrodę za odkopanie takiego tematu :))

użytkownik usunięty
bartoszu88

:D :D :D A dzięki, dzięki ziom :D :D :D, lubię trafiać na stare tematy !

Po 6 latach rozwiązałeś jego dylemat. Panie i panowie jesteśmy świadkami wzruszającej chwili teraz użytkownik xsas w końcu PO 6 LATACH może zacząć oglądać serial.

mptorz

Cóż... jak to mówią, lepiej późno niż wcale ;D
PS. wspaniały prezent na święta ;)

użytkownik usunięty
xsas

no tak

użytkownik usunięty
mptorz

Taa...

ocenił(a) serial na 10
xsas

5 lat temu puszczali o 1 w nocy :). Doctor zawsze miał specjalną godzinę na jedynce. Natomiast i tak nie polecam odcinków z lektorem.

ocenił(a) serial na 10
Belief

Racja, nie zapomnę "Dalkowie" zamiast "Dalekowie" i legendarnego "Na koniec wszechświata" ("The end of Time") :)

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

Na BBC jak leci ten odcinek nazywa się "Do końca wszechświata" xD
Oczywiście, że lepiej oglądać w oryginale z napisami, ale cieszę się, że mamy u nas emisje i to dość szybko ;)

użytkownik usunięty
Belief

mi natomiast lektor nie przeszkadza :D

ocenił(a) serial na 10

Mi też nie przeszkadzał do czasu jak się zorientowałam, że większość kwestii jest masakrowana przez lektora lub pomijana. Obejrzyj odcinek najpierw bez lektora a potem ten sam odcinek z lektorem a zauważysz różnicę. To głupie, ale zmienia się całkowicie odbiór tego serialu. Oni źle tłumaczą. Na BBC jest to samo. W dodatku nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś BBC cenzurowało sceny :).

użytkownik usunięty
Belief

Kiedyś koniecznie chciałem oglądać ten serial w internecie i znalazłem odcinki, z tym, że tylko po angielsku, wkurzało mnie to strasznie, tak oglądać nie wiedząc kompletnie o czym mowa, kiedy na kinomaniaku znalazłem wszystkie i to po polsku, jestem wdzięczny lektorowi, nawet za to beznadziejne tłumaczenie, lepszy rydz niż nic ;D

ocenił(a) serial na 10

Moja w tym zasługa, bo 99% wrzuciłem ja.

użytkownik usunięty
karol3w

Eee jaki zaszczyt :) dzięki ziom a skąd miałeś? Z VCR?

ocenił(a) serial na 10

Pierwszy sezon ściągnąłem z darmowego(free)dysku(disc), ale później szukałem odcinków na innych stronach (p e b, e x s i t e, d x - t e a m). Wchodziłem w konkretny sezon. Logowałem się lub na p e b "wrzucałem w kółko, co trzeba" i stąd miałem linki do konkretnych odcinków (niestety dużo wygasłych), ściągałem i wrzucałem na odpowiednie strony.

użytkownik usunięty
karol3w

W takim razie jesteś wielki xd oby było więcej takich osób jak ty :)

ocenił(a) serial na 10

Dziękuję. Sam chciałem wszystko obejrzeć, więc to czego nie ma na takich stronach, szukam a gdy znajdę ściągam i wrzucam.

użytkownik usunięty
karol3w

ok, ziom takich ludzi nam brakuje

xsas

to jest nic, BrBa w telewizji puszczali o znacznie gorszych porach tak aby nikt nie obejrzał...

xsas

Może tak napisać petycję o j wznowienie emisji serialu i to o jakieś w miarę normalnej porze ? :)

użytkownik usunięty
EmilyJohnson

Co by nie? :)