[moze byc maly spojler] Donna najgorsza postac w calym serialu. Podczas pierwszego (wstepnego) odcinka 3 sezonu modlilem sie aby ta pinda nie byla doktora towarzyszka. Niestety na to wyglada ze w 4 sezonie ona bedzie z nim. Pytanko, jak dlugo ona bedzie?? Az do 7 sezonu (w 7 juz nie)?
Też jej nie lubiłem. Będzie tylko do końca czwartej serii. (Tak przy okazji to ten odcinek z nią to nie był pierwszy odcinek trzeciej serii, tylko special świąteczny)
stary dzieki za info, juz mialem przestac ogladac XD najchetniej to bym zrobil jej cementowe buciki i wrzucil do rzeki...
tak btw jeszcze jedno pytanko, czy kiedykolwiek zmieni wyglad swojego statku?? XD bo ta budka juz mnie troche wkurza i jest zdeka obciachowa XD, pozatym wkoncu chcialbym zobaczyc jak wyglada naprawde jego statek.
Skoro od pięćdziesięciu lat wygląda tak samo, to wątpię żeby się to teraz zmieniło. To jest taki element charakterystyczny.
ok teraz ostatnie :P co do sezonu 5, chce go pobrac (nie o to sie rozchodzi wiec ani slowa o piractwie :P ) i jest sezon 5 + sezon5 confidential. Czym sie to rozni??
Confidential to seria dokumentalna o powstawianiu odcinków DW. Znajdują się w nich wywiady z aktorami, ekipą, twórcami, materiały z planu i tym podobne rzeczy.
na wiki czytalem ze jest dodane +15 min do kazdego odcinka, czyli to ten dokument?
Raczej nie, gdyż każdy odcinek Doctor Who Confidential (sezon 2-5) trwa ok. 40 minut, tyle co normalny odcinek serialu. W pierwszym sezonie były nieco krótsze, ale i tak trwały ok 30 minut.
Tutaj masz stronę wiki na temat Doctor Who Confidential: http://en.wikipedia.org/wiki/Doctor_Who_Confidential
może są dwie wersje? Na DVD sezonami 1-3 mam skrócone, po 15 minut każdy. Co nie zmienia faktu, że pełna wersja trwa 40 minut.
Ja widziałam wersje telewizyjne i w sezonach 2-6 trwały po ok. 40 minut.
Nie chciałabym oglądać wersji skróconych Confidentiali, bo niektóre z nich były nawet lepsze od odcinków do których powstały,
najgorsza postać? Żartujesz? Czym ci podpadła? Tym, że nie zakochała się w Doktorze?
A sezonów jest 26 + 7 tak BTW (powiedziała co powiedziała :P) i w każdym Doktor lata w budce.
Nie tym ze sie nie zakochala, najbardziej mnie denerwuje to jej darcie ryja i upieranie sie przy swoich decyzjach ktore sa zle (mowie to po 6 odcinkach z nia), wogole dla mnie ona jest strasznie denerwujaca. Co do watku milosnego, nie pogardzil bym gdyby taki powstal, wrecz mi tego brakuje troche w tym serialu.
Marta i Dziesiat,Grace i Osmy, blondynka z Titanica i Dziesiaty, Madame de Pompadore i Dziesiaty, Amy i Rory, River i Jedenasty... Mam wymieniac dalej? To jest serial o podrozach w czasie i przestrzenie, a nie Moda na Sukces, nie o milostki tu chodzi, a mimo to troxhe tego jesr
Dokładnie takie same miałam odczucia względem tej postaci. Jedno słowo: irytująca.
Donna bywała bardzo irytująca. Co do zakochiwania się, to trzy postaci na (licząc ze starymi) 33 serie to nie tak dużo :)
Fakt, zapomniałem o madame Pompadour. Co do Grace i Ósmego, oraz dziewczyny z Titanica...ja wiem?