Konkretniej, fani ścieżek dźwiękowych z tego serialu, a jeszcze konkretniej - ci, którzy
obejrzeliście pierwszy sezon!
Otóż mam słabość do themu "Bad Wolf". Problem polega na tym, że wersja na youtubie jest
jakaś okrojona, nie ma na niej tego "punktu kulminacyjnego", który miał miejsce np.,
podczas jednej z ostatnich ze scen w 13. odcinku 1. sezonu. Nie mam pojęcie, gdzie
mogłabym posłuchać, bądź... ehm, "pożyczyć z internetu" pełną wersję tej ścieżki?
Za wszelkie informacje serdecznie dziękuję :]
Aj, właściwie dokopałam się, że te kawalek jednak nazywa się "Doctor's Theme". Ale na YT tak czy owak, nazywa się "doctor who soundtrack bad wolf theme".
Sama nie wiem... Niby znalazłam, ale to chyba wciąż nie jest właściwa wersja. A jaką Ty proponujesz? ;)
Albumową. Prawda jest taka, że nie raz utwory, które są umieszczane bezpośrednio w odcinku nieco się różnią od tego co później wchodzi na oryginalny soundtrack.
Wysłałam Ci PW.
Bo to jest połączenie dwóch utworów: "The Doctor's Theme" i "Hologram".
Do 1. sezonu został również wydany booklet rozszerzony, który zawiera ten kawałek pod nazwą "Bad Wolf" i różni się od tego na "zwykłym" soundtracku.
Chyba muszę pomyśleć o kupnie takiej płyty :) A masz na myśli serial, czy specjalne wydanie soundtracków?
Hm... Miałam na myśli, co musze kupić, aby owy soundtrack posiąść :D A może dogrzebałeś się gdzieś, gdzie można to.... pożyczyć od Interneta?
1. Jestem kobietą.
2. Gdzieś na forach rs jest taki wątek, w którym są wszystkie soundtracki z DW. Niestety, nie pamiętam, jaka to strona.