PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

13 odcinek 3 sezonu jak Doktor pokonał Mistrza ?

Transporter17

To pytanie czy co?

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

O ile dobrze pamiętam, to pokonała go Martha Jones, roznosząc po całym świecie wiadomość by w jednym momencie pomyśleli o Doktorze. Dzięki systemowi Archanioł, który zainstalował Mistrz, jedna myśl pozwoliła by Doktor się "odrodził" i stał przez chwilę nie do zestrzelenia go sonicznym śrubokrętem Mistrza.

grzesiek2016

Dzięki, i co się stało dalej doktor ukarał jakoś mistrza za to ?

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

Było trochę inaczej niż napisał grzesiek2016. Co prawda Marta przez rok podróżowała po świecie i opowiadała historię Doctora, aby wszyscy ludzie na Ziemi w jednej chwili pomyśleli o nim co zwróciło mu moc, następnie wydarzyło się coś co cofnęło czas dokładnie o rok, wir czasu czy coś takiego, i ludzie o wszystkim zapomnieli. Oprósz Doktora i kilku osób które znalazły się w oku cyklonu, a Mistrz został zastrzelony przez swoją żonę i zginął bo nie chciał się odmienić.

dziabal13

To coś, co cofnęło czas to chyba było zniszczenie maszyny paradoksu, na którą Mistrz przerobił Tardis, ale nie mam pewności, nie pamiętam już za dokładnie.

ocenił(a) serial na 10
dziabal13

Konkretnie to odmówił zregenerowania się, bo nie chciał do końca swoich dni być więźniem-towarzyszem Doktora i w ten sposób (swoją śmiercią) ostatecznie zagrać Doktorowi na nosie.

Rodion_Raskolnikow

Dona Noble zgineła w 4 sezonie cienie ją zabiły .

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

To miał być żart?

dirt16

Prawda właśnie na AXN Leciało .

Transporter17

Jak Ty to oglądałeś? Nic jej się przecież nie stało.

Domin_X

No w tej bibliotece co doktor przeniósł ją na tardis a ona znikneła .

Transporter17

Nie będę już spoilerował, ale obejrzyj następny odcinek :)

Domin_X

Buahaha, słyszałeś kiedyś, że niektóre epizody są dwuodcinkowe? Więc zanim zaczniesz ni z tej, ni z owej rzucać jakimś "newsami" na forum obejrzyj część drugą.
Ci, którzy oglądali czwarty sezon do końca, wiedzą, co się działo z Donną, a ci, którzy nie oglądali, zapewne takie spojlerowanie mają w... pewnej części ciała.

Invisse

Nie rozumiem: to do mnie, czy do kolegi wyżej? Jeśli do mnie, to po prostu nie chciałem psuć przyjemności komuś, kto jeszcze jakiegoś epizodu nie oglądał.

Domin_X

Oczywiście do Transportera, który wyrywa się z takimi tekstami jak ten wyżej ;)
Totalnie popieram takie zachowanie jak twoje. Spojlery przed obejrzeniem filmu/odcinka serialu to ZŁO :D

Invisse

Dobre, ale gdzie można obejrzeć cały 4 sezon po polsku 5, 6 i 7?

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

Koleś, ja ciebie już nie rozumiem, chcesz nabić sobie postów w temacie? W jakiś sposób zabłysnąć? Na razie marnie ci to wychodzi. Pytasz się gdzie można obejrzeć czwarty sezon, a sam dopiero napisałeś, że oglądasz go w AXN. Próbujesz nas sprowokować? Specjalnie tak świrujesz? Przepraszam za słownictwo, ale inaczej nie mogłem napisać, twoje posty mnie już denerwują.

użytkownik usunięty
Transporter17

Do dirt16: Na forum Detektywa Monka też jest tak "inteligentna" osoba widać każdy serial musi mieć mniej rozwiniętego fana ;-)))
Do Transporter17: Masz TARDIS że wiesz coś na temat 7 sezonu w wersji polskiej? ;-)
"gdzie można obejrzeć cały 4 sezon po polsku 5, 6 i 7?"
1. W internecie chociaż by na iitv czy seriale online, ewentualnie ściągniesz z chomika (ja tego nie powiedziałem;-) ).
2. Wyjaśniając sezon 5 jest skończony, sezon 6 podzielony na 2 części (1 wyemitowana 7 odc. 2 wyemitowana będzie na jesień), 7 nie pamiętam ale jest chyba dopiero planowany.

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

Siódmy sezon leci na Eurosporcie, ale mówią gwarą góralską, to nie wiem czy ci to będzie pasować.

dirt16

Pomyliło mnie sie Na AXN puszczają tylko od 1 do 5 sezonu. Tego nowego doktora już w 5 sezonie i 6 nie dawają na AXN. Wiec stąd pytanie gdzie można oglądnąć 5 i 6 sezon po polsku w BBC Entertainment może czy gdzie indziej ?

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

Leci na TVN Turbo, ale nie pamiętam o której godzinie. Jednak dla ciebie proponuję kanał Al Aqariya, tam leci specjalnie dla Trolli, po arabsku.

dirt16

Ja sie poważnie pytam jak nie wiesz to przynajmniej nie pisz takich głupot .

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

A ja poważnie odpowiadam, nie wierzysz to sobie zobacz w telewizji.

dirt16

W 6 sezonie jest jakiś nowy doktor, czy nadal Matt Smit ?

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

Niestety nie, teraz jest Sylvester Stallone, ale on mi za bardzo nie pasuje do tej roli, jest zbyt stary. Nie wiem czemu twórcy go wybrali, przecież jest tylu wspaniałych aktorów. Z niecierpliwością czekam na kolejną regenerację.

dirt16

Co ty gadasz, przecież Sylvester Stallone odrzucił role doktora dla roli Księdza wikarego Sylwka w Plebanii w nowym sezonie, a do doktora wruci w 2013 roku, tak jest napisane na forum Plebanii w wywiadzie dla FIFA TV .

ocenił(a) serial na 9
Transporter17

Transporter17 - Matt Smith gra od piatego sezonu i również jest w szóstym sezonie i siódmym. ;)

Sympatyczna_01

A, Amy Pond ?

ocenił(a) serial na 10
Sympatyczna_01

Nie karmić Trolla! Po co dostarczasz mu oczywistych informacji, przecież ten temat to ewidentna prowokacja, koleś udaje idiotę większego niż jest aby denerwować ludzi. Po co się wysilać odpisując temu frajerowi.

dirt16

A wiesz że David Tennant wraca w 7 sezonie ?

Transporter17

Niestety Tennanta ma zabić zmutowana kopia Amy Pond.

Invisse

Na BBC Entertainment pokazywali kiedyś 5 sezon Doctora Who po polsku z lektorem i nowym doctorem .

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Spadaj debilu stąd .

Transporter17

Ja widzę w tym wątku tylko jednego "debila" i nie jest nim dirt16.

Invisse

Własnie że jest bo pisze głupoty a ja sie pytam na poważnie .

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

Idź bawić się klockami lego dzieciaczku. Twoje unoszenie się świadczy tylko o tym, że nie potrafisz nic mądrego wymyślić. Jeśli oczekujesz poważnych odpowiedzi to nie zadawaj głupich pytań.

dirt16

To jest forum i sie zadaje tam pytania jak sie czegoś nie wie na temat czegoś .

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

Ale ty nie możesz zadawać tu pytań bo jesteś trollem. ;)

dirt16

A ty niby możesz, co to za pytanie Czy Mistrz Wróci . Takie pytanie zadaje tylko idiota .

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

Widzę, że Trollowi już zaczynają puszczać nerwy :D Nie tak sobie wyobrażałeś zabawę, co nie dzieciaczku?

dirt16

Zadaj jakieś mądre pytanie ?

Transporter17

Ja mogę, ja mogę! Proszę!
Transporter, czy robisz z siebie debila na tym forum, ponieważ:
a) masz wakacje i jako człowiek nie posiadający znajomych nudzisz się
b) ty nie trollujesz, ty z natury jesteś taki... wyjątkowy
c) irytuje cię wyższe IQ większości ludzi, których znasz
?

Invisse

Ile masz lat ?

ocenił(a) serial na 10
Invisse

Proszę, nie zadawaj mu takich pytań, on pewnie nawet nie wie co znaczy IQ :D

dirt16

No pewnie ty masz IQ poniżej 30, i nie wiesz co to znaczy .

Transporter17

Zatkało Kakao

ocenił(a) serial na 10
Transporter17

A co ty możesz powiedzieć o swoim IQ, skoro piszesz sam do siebie :D

dirt16

Ja nie odpowiadam jak byś był mądry to byś wiedział .