PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Po zużyciu 4 paczek chusteczek po obejrzeniu ostatniego odcinka 2 sezonu, wzięłam się za 3. Oglądam, oglądam, i dochodzę do wniosku ze Martha mi kogoś przypomina... Adeola! Po moim śledztwie wynikło, ze obie panie rzeczywiście grała Freema, tylko czemu? Zbrakło im aktorek? :D Może mnie coś ominęło? Męczy mnie to strasznie. Jeżeli ma się to wyjaśnić potem, to nic nie mówcie. Dzięki z góry za odpowiedz. ;)

lychee_

Poprostu Freema spodobała się twórcom serialu i chcieli jej dać większą rolę. Wytłumaczyli to ty, że były bardzo podobnymi kuzynkami :D

_malena_

tak samo było z Karen Gillian czyli Amy Pond, zagrała małą rólkę kapłanki w starożytnych Pompejach, w odcinku z Davidem Tennantem.

silmarien

Ok, dzięki wielkie. Teraz mogę sobie w spokoju oglądać. ;D
Ah, a znacie może jakąś stronę z której można by obejrzeć Doktora online w dobrej jakości? Bo jedną znalazłam, pierwszy sezon był miodzio, przez cały drugi spieszył głos - no jakoś można przeżyć, ale w 3 są ucięte boki i tak mnie to denerwuje ze nie jestem w stanie oglądać. :D

lychee_

http://whomanistyka.blogspot.com/ - blog o Doktorze, mają swoje konto na chomiku, stamtąd można ściągnąć wszystko

silmarien

A jakaś strona bez potrzeby wykupienia transferu? Bo na chomikuj tez znalazłam wszystkie odcinki, wykupiłam trochę transferu, ale na długo mi nie starczy. Wiem że teraz wykazuję cudowną postawę piractwa, no ale długo bez Doktora nie wytrzymam. :D

lychee_

http://www._icefilms.info/tv/series/1/353

(usuń spację _ )

lychee_

Martha w jednym z pierwszych odcinków (ze swoim udziałem) wspomina wydarzania w Canary Wharf (odcinki Army of Ghosts i Doomsday). Postać grana przez Freemę fabularnie została wtedy określona jako kuzynka Marthy Jones.

The_Imposter

No właśnie kojarzyło mi się ze coś wspominała że ktoś z jej rodziny zginał tam. Muszę bardziej słuchać, a mniej skupiać się na Davidzie :D

lychee_

Nie da się mniej skupić na Davidzie...

lapkaKot

No właśnie wiem. :D David, nie czaruj tak... albo czaruj czaruj, ile wlezie. xd