PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Oglądając wczoraj otwarcie Igrzysk nie mogłam pozbyć się myśli, że gdzieś tam w Anglii
Doctor razem z Rose walczą z kosmitami, ratując ludzkość przed zniknięciem. Tylko
czekałam, aż tłum z widowni "wyparuje"... :D

Szkoda, że Tennant nie miał swoich 30 sekund ze zniczem, pewnie wielu fanów serialu miałoby te same myśli- TO SIĘ DZIEJE NAPRAWDĘ!

ocenił(a) serial na 9
xxDomaxx

miałam to samo ♥

beszamela

Mogłoby się coś przy podnoszeniu znicza "popsuć", wtedy pojawiłaby się TARDIS...
Doktor otwiera drzwiczki, ogląda trybuny, robi zdziwioną minę, podchodzi do znicza, wyciąga śrubokręt, "naprawia" znicz, uśmiecha się i znika razem z TARDIS....
Tylko czekałam na moment, aż pojawi się Tennant, ale niestety....

Scherlocka też nie było :/

ocenił(a) serial na 10
Nemaeth

Też czekałem na Doctora albo chociaż na Sherlocka, ale bez efektu. Szkoda, bo twój pomysł na wejście Doktora jest świetny.

ocenił(a) serial na 8
xxDomaxx

Matt Smith niósł znicz przez fragment trasy. Nie to samo, ale fani i tak wiedzieli, o co chodzi :)

ocenił(a) serial na 8
sayoko

Tak, ale nawet nie pokazali tego w składance puszczonej w trakcie ceremonii :(

xxDomaxx

Mój kolega widział na telebimie przez chwilę Czwartego Doctora(Toma Bakera). Zawsze coś.

ocenił(a) serial na 10
xxDomaxx

W pewnym momencie było nawet słychać lądującą TARDIS, zawsze coś :)

KlaudiaXDDD

Taa, ale nie to samo co "prawdziwa" TARDIS...

xxDomaxx

Doktor miał być, ale został w ostatniej chwili wycięty (tak jak Monty Python), ponieważ sportowcy zbyt długo się wlekli ze swoimi flagami... :(

ocenił(a) serial na 8
xxDomaxx

co ciekawe ten odcinek był kręcony zanim jeszcze było wiadomo że Igrzyska faktycznie odbędą się w Londynie :D