zostanie w 9 sezonie, to mam nadzieję, że się zmieni, ze względu na brak Danny'ego i nie będzie powtórki jak w 8 serii. jednak nadal mam nadzieję, że odejdzie w Christmas Specialu.
http://www.teleman.pl/tv/Doktor-Who-Ostatnia-Gwiazdka-1245137
z tego opisu odcinka wynika że, na pewno odejdzie i mam nadzieje że jakoś pan Ping ożyje żeby miało wszystko ręce i nogi
Może być Ostatnia Gwiazdka, ale nie spotkanie ;)
Pink niech nadal będzie nieoddychający, bo postaci dłużej znieść nie mogę. A Orsona być może jeszcze wyjaśnią.
Przydało by się aby w końcu odeszła, bo po sezonie 8 jak większość mam jej dosyć. Chciałbym aby nowym towarzyszem/szką był jakiś kosmita bo trochę dziwne że towarzyszkami w seriach od 2005 roku są same Brytyjki.
Jestem za ! Jenne Coleman lubię, ale przydała by się zmiana. Przez Clarę nie mogliśmy się skupić na Doktorze, a dwunasty stracił na tym, że przez większość czasu śledziliśmy jego toearzyszkę, a. nie jego.
Może w następnym sezonie będzie inaczej. :P A dlaczego nie może być dwóch towarzyszy? W sumie fajnie by było jakby dodali jakiegoś kosmitę. A za Clarą przepadam, także bardzo się cieszę, że zostaje jeszcze trochę.
Sama z siebie na forum nie wchodze, ale dostałam powiadomienie, a przecież nie wiedziałam, że tu będzie coś o odc świątecznym. Jesli juz to powinien być temat o tym odcinku, a go nie ma. Zawsze można napisać SPOILER czy coś w tym stylu, żeby potem spiny nie było niepotrzebnej.
Nie no spoko ale sam wątek jest oznaczony jako spoiler plus spekuluje się tu o odc świątecznym i o clarze, trochę logiczne że lepiej nie sprawdzać jak się nie widziało jeszcze...
W sumie... God, wiedziałam, że natrafię na jakiś spoiler, nie bylabym sobą, gdyby tak sie nie stało. Widocznie zawsze mam pecha, ehh...
muszę przyznać że w 7 sezonie mi nie przeszkadzała. tylko w 8 kompletnie zmienili postać. z opiekunki stała się nauczycielką ( co się stało z tamtymi dzieciakami i po co wgl doktor je wziął do tardis? 9 by chyba dostał zawału gdyby ktoś 'obcy' odkrył jego statek ). no i ta nagła miłość do pinka. taka mocno średnia moim zdaniem, bo na tych randkach cały czas się kłócili. eh xd
szkoda że na filmwebie nie można dawać lajków to bym dała :p
swoją drogą trochę nie mam pomysłu co chcą z nią teraz zrobić. mam wrażenie że planowali ją wywalić po tym 8 sezonie a potem odc świąteczny zrobili 'pod nią' żeby jednak wróciła. bo zakończenie 8 sezonu było ładne i szkoda że się z nią wtedy faktycznie nie pożegnaliśmy.
Wg mnie pożegnanie Doctora i Clary było troszkę nijakie, wiec ciesze się, że to nie było ich ostatnie spotkanie.
Skoro tak pozmieniali fw to może lajki do komentarzy dodadzą :D A tak to przydałby się mi nawet komentarz do odcinka serialu, fajnie by było gdyby dali coś takiego. I niech nam oddadzą stary kokpit!
Ja coś słyszałam, że ma się po raz ostatni pojawić w Christmas Special. Najprawdopodobniej nie będzie grać już w 9. Ale to dobrze. Denerwowała mnie ta dziewczyna.