PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32947
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Capaldi juz odchodzi, oglosil ze to jego ostatni sezon.
Jak myslicie kto zostanie nowym Doktorem ?
Jak dla mnie Domhnall Gleeson bylby ciekawy w tej roli (juz chyba kiedys byl blisko zostania Doktorem).

ocenił(a) serial na 10
Adan69

Ja bym chciał Maimie McCoy :)

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

A ja bym chciał żeby Missy zagrała w Mary Poppins.

Myślę, że byłaby to jej rola życia bo właśnie tak ją sobie wyobrażam jak Missy.

Capitano_S

watpie aby dali kobiete Doktora a szkoda bo juz czas na to

ocenił(a) serial na 10
Adan69

Dokładnie. Ale pomarzyć można :)

użytkownik usunięty
Adan69

Wątpię by BBC było stać na Gleesona ;/

i tu masz racje, zreszta pewnie wybriora kogos starszego ,
znaczy juz wybrali bo podobno scena "przemiany" juz jest nakrecona

użytkownik usunięty
Adan69

Mój aktualny faworyt (również był blisko zostania doktorem) to Rory Kinnear - aparycja księgowego,ale za to z niesamowitym warsztatem aktorskim xd Mógłby wprowadzić coś fajnego jako doktor : )

ocenił(a) serial na 7

W końcu ktoś daje jakieś osoby które REALNIE mają szansę zagrać Doctora, a nie tylko gwiazdki jak Ben Whishaw, Eddie Redmayne czy Tilda Swinton. Nie oszukujmy się, BBC nie stać na nich. Plus chyba już jasno było powiedziane że kolejny Doctor będzie młodym mężczyzną, a nie kobietą, a szkoda bo Rory'ego Kinneara z chęcią zobaczył bym jako Doctora, a i jakaś kandydatka by się znalazła (Ktoś w stylu Joanny Lumley z The Curse of Fatal Death. "W stylu" bo wątpię żeby BBC wzięło starszą kobietę na to stanowisko)

użytkownik usunięty
AleksandreoPL

Jeśli miałaby być Pani Doktor, to również widzę kogoś w stylu Lumley (taaak, ma już 70 na karku, ale w czasach The Curse of Fatal Death wręcz idealna). Tak więc znowu młody Doctor. Niby ok, teraz był ktoś starszy, ale jakoś mam dziwne obawy o kreacje postaci Doctora przez młodego aktora.