PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Mam pytanie odnośnie ostatniego odcinka 3 serii "Doktora Who" pt. "Last of the Time Lords". Gdy Mistrz został postrzelony przez swoją żonę, nie chciał się zregenerować i umarł na oczach wszystkich. Miał jednak na ręku taki pierścień. Gdy Doktor spalił jego zwłoki, pierścień pozostał i gdy podniosła go kobieta słychać było śmiech. Długo się nad tym zastanawiałem. Czy to możliwe, że Mistrz ukrył się w pierścieniu tak jak Doktor w zegarku i nadal żyje? Jak myślicie?

pawelczubat

Wystarczy obejrzeć 'The End of Time'.

ocenił(a) serial na 10
pawelczubat

End of Time, powiadasz? Z niecierpliwością będę czekał! Uwielbiam Simm'a, po prostu genialna kreacja, z resztą to nie tylko ta była genialna...tfu! Jest genialna, poziom aktorstwa Pana John'a Simm'a jest jak angielska Ekstraklasa :) . Jak dla mnie, jest rewelacyjny!

ocenił(a) serial na 10
Taaryn

ależ nie musisz czekać, to był Christmas Special 2009 :)
och, i moim zdaniem Simm jest najlepszym Masterem ze wszystkich odtwórców. Mam nadzieję, że Moffat jeszcze wróci do tej postaci

ocenił(a) serial na 10
Madialene

Oglądałem niektóre odcinki z tamtymi serialami. Muszę powiedzieć, że poprzednie wcielenia były nudne, acz wyrachowane i bezlitosne. Ten jest szalony, zabawny i też zimny, bezlitosny :) .

ocenił(a) serial na 10
Madialene

Tylko że speciale nie lecą w telewizji, więc jeśli komuś nie chce się ich ściągać lub kupić to ma problem :/

dirt16

A czy odcinek o kobiecie, którą przeniosło podczas ślubu z kościoła na Tardis to nie special? Był nie tak dawno temu w tv.

ocenił(a) serial na 10
Domin_X

Na jakim programie?

dirt16

BBC Entertaiment

ocenił(a) serial na 10
Domin_X

Cóż, niewiem kiedy to oglądałeś, ale ja oglądałem wszystkie cztery sezony które dotychczas leciały na BBC i jeszcze nie widziałem żeby leciał jakiś special, ale może coś przeoczyłem, najlepiej gdybyś podał datę i czas emitowania. I chyba nie zanosi się na to, żeby teraz puścili jakieś speciale, od 3 października rusza 5 sezon Doktora a o specialach nie było żadnych informacji.

ocenił(a) serial na 9
dirt16

Z tego co mi wiadomo to przed 5 sezonem będą leciec na BBC Ent. specjale.Niedziela 3.10 o godz. 19.00-The Next Doctor,a zaraz po nim Torchwood 3 odc1.

ocenił(a) serial na 8
kurczak bez kosci

Czy te odcinki specjalne emitowane będą co tydzień w niedzielę, czy też w inne dni tygodnia? Nie chciałabym żadnego przegapić.

ocenił(a) serial na 9
lape

Będą lecieć w niedzielę, a w tygodniu mogą być powtórki. Wystarczy poczytać program tv.

dirt16

Ze dwa tygodnie temu, to był wtorek albo środa. Wcześnie rano, koło ósmej. Były dwa odcinki, pierwszy o wojnie Daleków z Cybermanami, a drugi właśnie o tej kobiecie.

Domin_X

O Donnie, towarzyszka Doktora w czwartej serii. Ten specjal "The Runaway Bride" leciał tydzień lub dwa temu na BBC Entertainment około 11.