PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32988
8,5 16 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Czy ktoś z was wie co za piosenka leci pod koniec odcinka 9 serii 3 pt Rodzina Krwi? Chodzi mi o tą ostatnią scenę, kiedy Tim jest już stary, siedzi na wózku w święto ku pamięci poległych żołnieży w wojnie. W tle leci taka piękna muzyka... niestety nie ma jej w soundtracku, bo posiadam wszystkie 3 płyty i nie ma tam tego motywu! Czy ktoś zna tytuł tej piosenki? Chodzi za mną i chodzi, a nigdzie nie mogę jej znależć :(
Proszę pomóżcie! :(

ocenił(a) serial na 9
lena3maj

Wg opisu były tam takie:

"Mr Smith and Joan", "Only Martha Knows", "Smith's Choice", "Just Scarecrows to War", "Miss Joan Redfern" i "The Dream of a Normal Death" . Miałam nawet ten odcinek nagrany, ale po awarii dysku straciłam sporą część archiwów dotyczących "DW" (tak, jestem maniaczką :). Sprawdź wiec, czy to czasem nie jest ta ostatnia, a jeśli nie, to będę szukać dalej :).

ocenił(a) serial na 10
Black_Falcon

Nie jest :( Wszystkie te piosenki znam ale to żadna z nich :(:(:( Dlatego to takie męczące :( Bo tej piosenki nie ma w soundtracku :(

ocenił(a) serial na 9
lena3maj

Teraz mnie to też męczy :). Jak tylko ruszy z powrotem polska strona o DW, zaraz się tam zapytam - ewentualnie sama się tam zarejestruj :). Jakby cos, to doctorwho.pl - ponoć mają takie przerwy co miesiąc, więc specjalnie się tym nie przejmuję i czekam, aż ruszą z powrotem.

ocenił(a) serial na 10
Black_Falcon

Dzięki :) Ostatnio sie próbowałam zarejestrować ale ciągle mi wyświetlało przy logowaniu: błędny login lub hasło! Jakbyś czegoś sie dowiedział to błagam daj znać :)

ocenił(a) serial na 10
lena3maj

O ile się nie mylę, to jest to The Doctor Forever, a przynajmniej część tego utworu.

ocenił(a) serial na 10
Wisienka_4

The Doctor Forever to ja znam na pamięć :) To niestey nie to :(

ocenił(a) serial na 9
lena3maj

Doctorwho.pl już działa. Zarejestruj się tam i zapytaj, a jakbyś miała jakieś problemy, daj mi tutaj znać :).