PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32944
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Są lepsi odtwórcy roli Doktora, ale najlepsza scena moim zdaniem przypadła na czasy dwunastego Doktora. Początek pierwszego odcinka sezonu dziewiątego: gdy chłopiec wymówił "Davros. My name is Davros", aż mnie ciarki przeszły po plecach. I zaraz potem to spojrzenie Capaldiego plus Czynele i chór w tle - doskonale komponuje się ze słowami wypowiedzianymi przez genialnego Joeya Price'a.

ocenił(a) serial na 10
Shiloh

Smutne tylko w tym to, że według mnie potem Clara+Missy nie bardzo wypaliły jako trzon, który miał utrzymać nastrój.

to mniej więcej jak jakieś skryte walki pomiędzy dwiema suczkami, które zostały w domu gdy ich facio w mundurku się bawi w żołnierzyka.

ogólnie rzecz ujmując ten motyw miał swoje mocne momenty, ale dowcipkowanie w kontekście nie bardzo wyszło.

w porównaniu np. do The Empty Child, które było bardzo mocnym kawałkiem z Rose tutaj początek był rewelacyjny, a potem jakby pomysłu zabrakło jak go poprowadzić wypełniając, że tak powiem kłótniami przy garnkach dwóch niewyblanszowanych bab, teściowej i żony.

ocenił(a) serial na 8
ArchieIl

Owszem, całość wypadła średnio, ale mnie chodziło, o jeden moment. Rozważam go osobno, nie łączę z jakąś całością.