PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Najlepszy odcinek

użytkownik usunięty

Bardzo mnie ciekawi jaki jest wasz ulubiony odcinek. Z tego powodu ogłaszam plebiscyt na ten najlepszy. Chciałabym, żeby każdy napisał jaki odcinek najbardziej lubi i dlaczego właśnie ten.
Mam nadzieję że zagłosuje chociaż kilka osób ;)

ocenił(a) serial na 10

Moim ulubionym odcinkiem był ten kiedy Doctor przenosił się do XVIIIw.Przeprawił się przez całe życie Madame De Pompadour.

ocenił(a) serial na 10

Moim ulubionym odcinkiem był ten kiedy Doctor przenosił się do XVIIIw.Przeprawił się przez całe życie Madame De Pompadour.

ocenił(a) serial na 10

The Shakespeare Code xD

Genialne teksty XD

Pirat_Dzak

"The Unquiet Dead" za kostiumy i Dickens'a :)
"The Doctor Dances" za końcówke i banany!

ocenił(a) serial na 10

Najbardziej lubię ten odcinek, w którym Doktor i jego przyjaciele przez awarię "Budki telefonicznej" lądują w alternatywnym Londynie. Zawszekiedy go oglądam zaczynam filozofować i zastanawiać się na ile to wszystko jest możliwe.

ocenił(a) serial na 10

Ja stawiam na "Dziewczynę w kominku". Bardzo pomysłowy, niesamowity klimat.

ocenił(a) serial na 10

zdecydowanie impossible planet and satan pit za Doktora który traci Tardis, Rose całkiem przejmującą kontrole nad sytuacja i za koncówke the satan pit - "pierwsi ludzie w czarnej dziurze. historia"

klaudusia1235

Dziewczynka w kominku
Satan Pit i Doomsday pomimo końcówki na której ryczałam

użytkownik usunięty
_Anika_

Jak dotąd Army of Ghosts i Doomsday. Nie widziałem jeszcze Shakespear's Code i Gridlock, więc może w krótce uaktualnię posta...

ocenił(a) serial na 10

W trzecim sezonie jak na razie najlepszy jest "kod Szekspira". Zastanawiam się czy nie jest to w ogóle w całym serialu ale na takie stwierdzenia będzie czas jak skończy się ta seria