PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Jak wyżej. Moffat jest zbyt zajęty Sherlockiem i stwierdził, że nie będzie 10 serii w 2016, a prawdopodobnie jakieś speciale (jak w 2009). Już nie wyrabiam z tym człowiekiem, serial zarabia masę kasy, więc co to za problem zatrudnić kogoś?
BTW. Jak pisałem wcześniej, coś przeczuwam regenerację 12 za rok, ma teraz do tego idealne warunki.
http://doctorwhowatch.com/2015/08/05/doctor-who-no-full-series-in-2016-says-new- report/
Dzięki kawusia25_2 za spoko stronkę ^^

ocenił(a) serial na 10
manga_maniak

Nie ma też gwarancji że Moffat będzie jeszcze showrunnerem.

manga_maniak

A co mają powiedzieć fani "Sherlocka"? Dostają jedną trzecią tego, co fani "Doctora" :-)
Nie wiem, czy nie wynika to z kontraktu showrunnera, że jednak połowę odcinków sezonu plus odcinki specjalne musi napisać osobiście, więc zatrudnienie dodatkowych sił nie wchodzi w grę. Oczywiście może zrezygnować z dowodzenia i pozostać przy dwóch odcinkach na sezon, ale obawiam się, że to nie jest ten typ człowieka. Tak więc i zwolennicy zmiany na stanowisku producenta wykonawczego "Doctora", i fani "Sherlocka", czekający dwa-trzy lata na nowy sezon, chyba będą musieli uzbroić się w cierpliwość...

ocenił(a) serial na 10
ACCb

Chodzi mi o jego chytry tyłek i to, że olewa jeden serial tylko dlatego, że jest chytry.

manga_maniak

A który olewa według Ciebie? Bo tu zdania są zapewne równo podzielone :-)
Rozumiem o co Ci chodzi i tylko sugeruję, że przy "Doktorze" prawdopodobnie zatrudnił już tyle osób, ile mógł ze względu na kontrakt.

ocenił(a) serial na 10
ACCb

Oczywiście Doktora Who. Jak dla mnie to wszystko jest bez sensu... Kontrakt zabrania zrobienie sezonu przez kogoś innego? Ciekawe jak to u nich wygląda.