Kto jest podekscytowany? Bo ja na pewno ! :)
Super! zastanawia mnie tylko jak zamierzają rozbić te pięć odcinków na cały rok, jeśli zaczynają już w wakacje. Po jednym na każdy miesiąc?Oby nie...
Przypuszczalnie będzie epizod co tydzień, czyli to potrwa tak do początku października. Potem aż do końca grudnia nic, a następnie special świąteczny w Boże Narodzenie.
Na pewno od sierpnia? Zdaje mi się że w sierpniu będzie tylko pokaz 1 odcinka na jakimś festiwalu w Wielkiej Brytanii a serial pojawi się dopiero we wrześniu.
Ten pokaz 1 odcinka będzie nawet wcześniej w sierpniu (14, czy coś). Od 25 sierpnia rusza 7 sezon Doktora. Co tydzień będą odcinki (czyli aż całe 5... :( ), po czym będzie kolejna przerwa do świąt.
Spokojnie. Oficjalna data nie została jeszcze podana. Festiwal, na którym będzie miała miejsce premiera 7. sezonu odbędzie się w dniach 23-25.08 (http://www.sfx.co.uk/2012/05/09/doctor-who-series-7-to-premiere-at-edinburgh-tv -festival-in-august/). W telewizji zapewne Doktor pojawi się niedługo po tym, ale ktokolwiek mówi, że wie dokładnie kiedy kłamie (albo jest medium).