PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Uwaga, poniżej znajdują się spojlery, wchodzisz na własną odpowiedzialność.
http://blogtorwho.blogspot.com/2008/07/rumour-roundup.html
Jeśli to prawda, to ja jestem w siódmym niebie.
Donna i tatuś wracają, Mistrz(!) wraca, McGann i, być może, trzej inni Doktorzy wracają - czego więcej do szczęścia potrzeba? (Rose i Jacka! Ale wszystkiego mieć nie można.) Co prawda nie jestem zachwycona powrotem córuni, ale dla dziewczyn Tennanta widocznie obowiązuje taryfa ulgowa:P Jeśli taka genialna obsada się utrzyma do 2010 to chyba warto czekać na te odcinki.
Coraz bliżej Święta...

Schizophrana

Ciekawe jak wkręcą tego Mistrza. W końcu trudno wskrzesić popioły, ale czego to scenarzyści naszego Doktorka nie wymyślą... Może jakaś retrospekcja? Co do sztucznie powstałej córki - też nie bawi mnie ta sentymentalna szopka z 20-letnią blondynką pojawiającą się niczym Filip z konopi, no ale cóż... Odebrali Doctorowi Rose, to niech przynajmniej nacieszy się tą podrabianą mieszanką jego własnych genów ;P
Oby się tylko główny odtwórca roli utrzymał, pal licho innych...

ocenił(a) serial na 9
Wega

Jak to jak Mistrza wkręcą? Przecież Doktor może podróżować w czasie, nie? (Co jak co, ale taką pannę River poznał w dniu jej śmierci, także wszystko jest możliwe...:P) A Tennant lepiej niech nie grymasi i nie szuka sobie innej posady, bo pozna sens wyrażenia "najgorliwsze polskie fanki" na własnej skórze xD

Schizophrana

Aaaj, najwyraźniej realność na tyle mnie pochłania, że zupełnie zapomniałam o podróżach w czasie *pacnięcie w czoło*
No ba! W końcu od czego ma się internet? Wystarczy odszukać adres i nieco zaimprowizować... ;> Listowne groźby czy coś bardziej dosadnego (wąglik w kopercie itp.) mogą odnieść całkiem niezły skutek. Ale zanim zostaniemy doprowadzone do ostateczności, zaczekajmy. Może ten szaleniec przejrzy na oczy ;P
PS. W razie jakichkolwiek wątpliwości - wcale nie mamy nierówno pod sufitem ;P

ocenił(a) serial na 9
Wega

Niee no, a ktoś mówił, że mamy? Pokaż mi, to go pobiję:P Widzisz, realność przyćmiewa ci umysł i widzisz tylko rzeczy doczesne. Musisz otworzyć swoje zewnętrzne oko i spojrzeć głębiej...
Hej, wąglik to nie taki zły pomysł, ale o tym później.
Ps. Widziałaś zdjęcie Johna Barrowmana na koniu? KWIK! xD Wygląda jak Robin Hood (tylko o wieeele bardziej sexy;>).

Schizophrana

Zewnętrzne oczy mam otwarte wystarczająco szeroko ;> Co do wewnętrznego - stara się przebić i doszukuje się znaków tam, gdzie ich nie ma (np. piórko gołębia na parapecie - Boska Opatrzność? ;P ). Czyżby panna hej-zejdź-na-ziemię zaczęła interesować się ostatnio mistycyzmem? Pamiętaj - to moja domena ;>
PS. Jedyne co kojarzy mi się z koniem to Daniel Radcliffe ;> Podeślij mi linka, to ocenię.
PS2. Sugeruję przenieść się na gg ;P