PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Nowy Doctor

ocenił(a) serial na 10

Podoba wam się ten nowy Doktor? ja wolę Davida

ocenił(a) serial na 9
Alexa1694

Podoba. Od Davida wolę Christophera.

ocenił(a) serial na 10
Alexa1694

lubię ich obu ale ten 11-sty jest denerwujący straszne może mi się wydaje,ale jakoś za nim za bardzo nie przepadam

ocenił(a) serial na 10
Alexa1694

Ja pewnie bede jedyna, ale osobiscie 11 uwielbiam, podoba mi sie nawet bardziej od Davida, wczesniej nie sadzilam , ze bedzie to mozliwe:) Mam nadzieje,ze jeszcze dlugo bedzie sie wcielal w Doctora.

ocenił(a) serial na 9
green_tea91

Nie jesteś jedyną. Jedenasty to mój Doktor. Znam też kilka osób, które wolą 11. od 10.

Eriu

A ja uwielbiam 11 na równi z 10 :)

Luelle

Ja zaliczam sie do wielbiących Davida :) 11 mnie irytuje, choć ma swoje momenty, ale zdecydowanie 10!

ocenił(a) serial na 10
Niki108

właśnie to chodziło po głowie :) 10 jest sexy xd i ta jego fryzurka :d

użytkownik usunięty
Alexa1694

Dawid lepszy. Ale Matt nie jest zły :D

ocenił(a) serial na 10
Alexa1694

Wolę Dawida. ;)

ocenił(a) serial na 10
EveAmy

dla mnie 9 był najlepszy i mi go bardzo długo brakowało; zaś teraz kiedy w końcu przyzwyczaiłam się do 10ego i go polubiłam, to znów zmienili
szkoda, no ale tacy są Ci doktorzy;p

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

To jest tak ja zaczęłam oglądać doktora gdy był już 10 więc podoba mi się najbardziej. 9 jakoś nie przypadł mi do gustu jakiś taki mało rozrywkowy. 11 na początku byłam nim rozczarowana bo nie chciałam by zmieniali doktora a sposób w jaki 10 odszedł był straszny. Jednak teraz powoli się do niego przyzwyczajam. 11 ma plus taki, że jest on taki wariat i wydaje się być nawet nie najgorszy.

ocenił(a) serial na 10
beatkattwardowska

ja oglądam odcinki od nowa wszystkie, i niestety podróż przez różnych "doktorów" nieunikniona
ale lubię ten serial więc da się to znieść
nawet ustawiłam sobie dźwięk Tardis jak ląduje na dzwonek w telefonie ;p

ocenił(a) serial na 10
MilkaBros

ja też wolę Davida xd hahaha , chyba też zastosuję ten patent , bo jak na razie mam wejściówkę CSI Miami ;p

ocenił(a) serial na 10
Alexa1694

Jak na razie najlepszym doctorem był dla mnie David, genialny styl ten doctor miał, no ale znając życie to i do nowego doctora się przyzwyczaję:)

ocenił(a) serial na 10
mesnut

David najlepszy, zgadzam się--obejrzałam wszystko 2 razy i twierdzę, że David jest świetny ;)