PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32989
8,5 16 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Do obejrzenia tutaj: youtube.com/watch?v=qrEUBl2pacU Co myślicie? Ja najbardziej
czekam na dinozaury i Ruperta Gravesa :)

ocenił(a) serial na 10
KlaudiaXDDD

A ja na Anioły, i Daleków

Capitano_S

Moffat chce nas kompletnie zniszczyć - połączenie cherubinków i Płaczących Aniołów w jedno to przerażająca mieszanka ^^

Widzę, że w odcinku "Asylum of the Daleks" mamy kilka rodzajów Daleków :) Zapowiada się ciekawie! :D

W tym trailerze nie pokazano tylko żadnej sceny z odcinka "Cubed"... Ciekawe o czym będzie.

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Statua Wolności tez ma być ponoć Aniołem :) A w "Cubed" ma być UNIT.

Capitano_S

Tak, też już o tym kiedyś myślałam :) To by było dopiero! :D

Ahh, UNIT... Tęsknie za nimi, cieszę się, że w końcu znów się pojawią! :)

ocenił(a) serial na 10
Luelle

W Doctor Who Magazine pisali, że mają się pojawić wszystkie rodzaje Daleków. Choć Moffat pewnie nas trollował. A co do tych cherubinków to boje się, że będę miał problemy z zaśnięciem.

ocenił(a) serial na 10
KlaudiaXDDD

Nie mogę się doczekać :) Właśnie skończyłem 6 sezon i chce więcej. Czekam na Deleków, Płaczące Anioły i oczywiście na wspaniałą River Song :)

KlaudiaXDDD

W mordę... jeżeli te wszystkie informacje się potwierdzą, to być może czeka nas najlepszy sezon Doktora!

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Dokładnie. Byle tylko nie przesadzili z obecnością River.

ocenił(a) serial na 10
KlaudiaXDDD

Na te pięć odcinków, które niebawem się pojawią, ma ona być tylko w jednym. Tym ostatnim dla Pondów.

Capitano_S

Jak dla mnie, River to akurat najmniejszy proble. Bardziej boję się o to, że ostatnie odcinki pondów będą tak nimi przesycone, że odbiorą magię temu serialowi. I to niestety bardzo prawdopodobne, skoro podobno szykują się oni do rozwodu.

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

no i bardzo dobrze, strasznie nie jej nie lubię. ;d

ocenił(a) serial na 10
KlaudiaXDDD

Ja też czekam na dinozaury! Już od dawna się zastanawiałam czemu nie było żadnego odcinka z nimi... no i słyszałam plotki, że ma być odcinek z Beatlesami... jeśli to prawda to umrę ze szczęścia XD

ocenił(a) serial na 10
mirane

nic nie słyszałam o Beatlesach, ale byłoby naprawdę świetnie. nawet by pasowało: http://liberalvaluesblog.com/wp-content/uploads/2012/04/matt-smith-beatles.jpg ;d

Jeszcze chciałabym zobaczyć ten piknik w Asgard, nalepiej z Lokim :D

KlaudiaXDDD

Piknik w Asgardzie byłby czymś absolutnie niesamowitym! I kto wie, może kiedyś dojdzie do spotkania Doktora z Sherlockiem i Watsonem, w końcu scenariusz do obu seriali pisze Moffat.

ocenił(a) serial na 10
Bezimienna_

Pamiętam że swego czasu słychać było plotki, jakoby Benedict Cumberbatch (Grający Sherlocka) jest rozważany do roli nowego Mistrza w DW, ale chyba nic z tego nie wyjdzie.

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

niestety, tak jak mówisz, to tylko plotki ;<

ocenił(a) serial na 10
sue24

plotki plotkami, a pamiętam wywiad, w którym zapytany o to czy zagra w odcinku DW, cały czas podkreślał, że nie zagra w ODCINKU, nie w odcinku ;d ok, wiem, że to nic, ale tak bardzo jak nie chcę, żeby kiedykolwiek grał Doctora, tak bardzo chcę, żeby zagrał Mistrza.

ocenił(a) serial na 10
KlaudiaXDDD

oj tak, Mistrza w jego wykonaniu bym bardzo chciała zobaczyć! ;> ale dalej nie wydaje mi się to prawdopodobne. chociaż może zostaniemy zaskoczeni ;)

ocenił(a) serial na 10
sue24

no ale przecież - youtube.com/watch?v=06yazF4SFUU 'not an episode' ;d on musi zagrać w DW, czy tego chce czy nie ;d a znając Moffata, do końca będzie nas trzymał w niepewności.

ocenił(a) serial na 10
KlaudiaXDDD

dokładnie, pozostaje nam czekanie. ale skoro nie pozostawiamy mu wyboru to jestem za, MUSI zagrać w DW, MUSI ;DD

ocenił(a) serial na 10
sue24

Bardzo bym chciał usłyszeć, jak wyszłaby mu kwestia "I am the Master, and you will obey me" :) Dawne wcielenia Mistrza non-stop tak mówiły.

ocenił(a) serial na 8
Capitano_S

... Chyba sobie wszyscy żartujecie. Niech Benek zostanie przy Sherlocku, niech się nie ładuje do Doktora >_>

ocenił(a) serial na 8
Kayleigh90

Ja ostatnio wpadłem na pomysł, żeby "Benek" mógł zagrać Arthura Conan Doyle'a :).

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

Czytałam kiedyś wywiad z Moffatem, w którym zaprzeczył plotkom, że Benedict ma grać Mastera. Oglądałam też inny wywiad z Benedictem i pytano go czy nie chciałby zagrać w DW, to nie powiedział coś w stylu, że on to by nawet chciał, ale to nie od niego zależy itp itd.
Ja bym go chciała zobaczyć jako Doktora :)
A co do Beatlesów to ktoś mu na twitterze to zdjęcie wysłął i patrzcie jaką odpowiedź otrzymał
http://www.themarysue.com/wp-content/uploads/2012/04/DoctorWhoBeatles2.jpg

ocenił(a) serial na 10
mirane

Zasada nr 1: Moffat kłamie :)

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

Capitano_S - lubię to ! ;D

ocenił(a) serial na 10
Capitano_S

utrafiłeś w samo sedno bolączki wszystkich fanów produkcji Moffa - po prostu trzeba czekać, bo i tak się nic wcześniej nie dowiemy.
przepraszam za 2 posty pod rząd ! ;<