PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32988
8,5 16 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Jestem właśnie po tegorocznym odcinku świątecznym. Wszelkie zapowiedzi, newsy i zwiastuny odnośnie tego odcinka troszkę mnie odpychały. To całe superbohaterstwo, latanie i efekty jak z pierwszego Super-mana jakoś mi nie pasowały.

Ale ostatecznie odcinek okazał się całkiem przyjemny, z fajnym humorem. Oczywiście od dłuższego czasu fabuła Doctora woła o pomstę do nieba(wszystko wydaje się troszkę dziecinne i przewidywalne), ale ostatecznie było ok.

Teraz tylko wyczekiwać do kwietnia i do 10 sezonu!

ocenił(a) serial na 10
Pusss

Mi sie odcinek podobał, mimo mozgow w słoju. Skojarzenie z Aliens of London/World War three było. Wspomnienie River, chociaz ja myslałam Ze chodzi o Clarę. Daje 8/10

ocenił(a) serial na 10
badwolf

Przecież Doctor nie pamięta Clary.

ocenił(a) serial na 10
JMblackwolf

Nie prypomniał sobie w tej ostsatniej scenie? jak zobaczył jej obraz na dzwiach tardis?

ocenił(a) serial na 10
badwolf

Nie sądzę żeby obraz mu przypomniał, gdy jeszcze chwilę temu z samą Clarą rozmawiał i nie wiedział kim jest, a gdyby pamiętał, to na pewno było by coś o tym w późniejszych odcinkach świątecznych wspomniane.

ocenił(a) serial na 10
JMblackwolf

no tak. smutne...

ocenił(a) serial na 7
badwolf

Głupio zakończyli wątek Clary, bardzo ją lubiłam.Odcinek fajny choć nie przepadam za Capaldim i mam cichą nadzieję że w kolejnym sezonie zmienią Doctora.

ocenił(a) serial na 7
Pusss

Były lepsze odcinki świąteczne oj były ale ten też daje radę i fajnie ogólnie znowu się było spotkać z Doktorem choćby i na godzinę ; )