PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Jak wyżej, ujest tu ktoś odważny by oglądać serial "na żywo", bez żadnych pomocy
naukowych (czyt. napisów)? A jeśli tak, to od jak dawna go oglądacie? Moim pierwszym
odcinkiem obejrzanym w ten sposób było Let's kill Hitler.

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Oj, Smitha i tej jego zbyt szybkiej czasem gadaniny często nie rozumiem bez napisów, za to klasyczne serie oglądam głównie ze słuchu.

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Nawet nie wiesz, jak chciałabym oglądać "na żywo". W poprzednim sezonie miałam szczęście. Niestety akurat w tym miesiącu mój grafik nie chce współpracować i tylko poprzedni sobotni wieczór miałam wolny. Ale i tak oglądam kiedy tylko znajdę się w domu, czyli bez napisów. Nie mam większych obiekcji przeciwko spoilerom, ale po więcej niż kilku godzinach wiedziałabym praktycznie wszystko, co dzieje się w danym odcinku, a to już lekka przesada.
Co do języka, to się szczególnie nie zastanawiałam. Najwyraźniej jakoś daję radę. Nie trzeba rozumieć każdego słowa, żeby załapać o co chodzi. ;)

ocenił(a) serial na 10
leniwa_cisza

Ja oglądam ''na żywo'' od the impossible astronaut.Coś tam zawsze zrozumiem.I oglądam z oficjalnej strony BBC,bo na innych czasem się zacina.Do tego używam expat shielda który zmienia IP na na brytyjskie czy jakoś tak.

ocenił(a) serial na 10
Lewyy_

I ten Expat działa bez zarzutu? Bo ja nadal nie mogę znaleźć w pełni satysfakcjonującej metody oglądania "na żywo" z Polski. Teraz korzystam z livestreamów, ale wiadomo jak to z nimi bywa. W styczniu, kiedy leciał Sherlock kombinowałam jeszcze z jakimiś proxy, ale bez zadowalających rezultatów, a nie pamiętam, czy próbowałam Expata. Jesteś z niego zadowolony? Nie spowalnia kompa?

ocenił(a) serial na 10
leniwa_cisza

Ja oglądając ten sezon Doctora korzystam z filmon.com :)

ocenił(a) serial na 10
spyro0

asdfk;wzesxrdfygbhjnk!!! Powiedz mi, czy tam leci wszystko? I czy jak jest "free" to naprawdę jest free? Jeśli tak, to mogę umrzeć ze szczęścia! omgomgomg! Tam jest Daveeee! Jak będę miała chwilę, to muszę dokładniej przyjrzeć się tej stronce.

ocenił(a) serial na 10
leniwa_cisza

To brzmi zbyt pięknie żeby było prawdziwe. Czy w pewnym momencie powie mi "Sory! Twój okres darmowego testowania się skończył."? Bo. Naprawdę. Jak coś takiego może istnieć?

ocenił(a) serial na 10
leniwa_cisza

Nie wyskoczyły mi żadne limity. A oglądam od tej edycji najnowszego X Factora na ITV 1 oraz Doctora na BBC :)

ocenił(a) serial na 10
spyro0

Dzięki za poinformowanie mnie o istnieniu tego cuda. Pozwól, że Cię wirtualnie przytulę. *tuli*

ocenił(a) serial na 10
leniwa_cisza

Nie ma za co :)

ocenił(a) serial na 10
spyro0

A jaka jest jakość tego streamu?Co do expat shielda działa bez zarzutu tylko reklamy jak włączysz jakąs strone to wyskakują,ale tylko na początku.Poza tym przydaje się jak nie możesz czegoś oglądnąć na YouTube,bo nie można w twoim kraju.

ocenił(a) serial na 10
leniwa_cisza

ja również, jeśli tylko mam wolna chwile, to wole oglądać na żywo tak samo robiłam z sherlockiem ale tu było trochę gorzej na początku bo potem szlo sie przyzwyczaić do tego tempa Benedicta, najpierw oglądałam z stramu ale wiadomo jak to z nimi bywa
a co do programów to polecam tunnelbear działa bez zarzutu i pozwala oglądać ze strony BBC :)