PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Oto pierwszy trailer nowej serii:

http://www.youtube.com/watch?v=7tPte4rQMpI

Nie mówi nam dużo o nowych odcinkach ale pokazuje image 11. doctora
Mi osobiście muszka się nie podoba ale ogólnie może być ostro.

Nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę się doczekać :)

whatisthis1

wygląda ciekawie. Widzę, że Daleki wrócą (jak zawsze) i Anioły - kto by pomyślał. Doktor już całuję jakąś pannę :/ i strzela (?) WTF???
Mucha mi się nie podoba...
no i ten zamiast Allons-y będzie mówił Jerronimo (nie wiem jak to się pisze), każdy ma swoje teksty. Po tym trailerze jednak jego zachowanie (nadal) zbytnio mi przypomina Tennata! Mam nadzieję, że Moffat wymyśli jednak dla niego coś innego.

ocenił(a) serial na 8
_Anika_

Muszka jest jak najbardziej na miejscu. Chyba poza Dziewiątym każdym miał jakiś element stroju groteskowo nie pasujący do osoby i epoki, więc konwencji się trzyma. Jedenastka powinien być wystarczająco inny choćby przez swoje ciut bardziej agresywne zachowanie. No i sposób w jaki wygłasza jedyne dłuższe kwestie w trailerze (w szczególności "Trust me, I'm the Doctor") jest jak najbardziej w porządku. A Amy wygląda przepysznie. Czekam na debiutancką serię Moffata niecierpliwie :)

_Anika_

No właśnie Dalekowie ;/ już chyba darzyłam większą sympatią lorda vadera;/ Wg tego wszystkiego we wszechświecie jest dużo nacji, na bank by się znalazł inny wróg:)
No cóż oni są jednak nieodłączną częścią tego serialu.

whatisthis1

11 wydaje się w porządku. Poczekajmy na koniec pierwszego odcinka 5 serii kiedy całkowicie odetnie się od ery Tennanta i zmieni strój. A Dalekowie są fajni, ale te oko Daleka jest jakieś inne, do tego jest ubrany na wojskowo co podpowiada mi że będzie na usługach wojska w czasach II WŚ i wystąpi w odcinku razem z Churchillem. Myślę, iże będzie nawet kontrolowany przez wojskowych :)

ocenił(a) serial na 10
whatisthis1

ten link juz nie dziala . a oto nowy http://www.youtube.com/watch?v=vnMd2ZUPPKc

i kurde znowu sie przyzwyczajac do nowego doktora.. pamietam ja Tennant wszedl ale bylam zla... ale po kilku odcinkach go pokochalam.. i teraz mi smutno...kurde dobry byl. zobaczymy jak bedzie z 11-tym...