Czesc, mam pytanie : jaka piosenka leci na koncu 2 sezonu, w odc. pt. "doomsday"
, jak Rose jest w drugim wszechswiecie i przytula sie do sciany i Doktor robi to samo tylko po naszej stronie? Taki jęczący kawalek, ale mi sie spodobal :)
Na marginesie : to byl chyba najbardziej dramatyczny moment ze wszystkich serii! no chyba oprocz reinkarnacji Tennanta ale tego nie ogladalam bo bym nie zniosla...
Tak czy inaczej, licze na wasza pomoc :)
regeneracji jak już.. Czyli nie oglądałaś "The End of Time"? To mój ulubiony odcinek specjalny!!!!
Ja nie wiem po prostu, czy za ten odcinek (ostatni drugiego sezonu) dać ocenę 10/10 czy 1/10. Niewiele filmów wzbudziło we mnie takie emocje, ale równocześnie ten epizod jest niesamowicie przygnębiający :( A ta muzyka... mogę słuchać jej godzinami...
Tak soundtrack autorstwa Murraya Golda, kawałek można znaleźć na płycie z sezonów 1-2, na wokalu Melanie Pappenheim. zresztą cały soundtrack jest przeboski, szczególnie Song For Ten - jak podłożysz pod tekst całą otoczkę, samotny doktor w 3cim, 4tym sezonie, Rose tkwiąca w parallel universe, to aż się serce kraje słuchając tej podobno radosnej piosenki <3