PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Piosenka

ocenił(a) serial na 10

Czesc, mam pytanie : jaka piosenka leci na koncu 2 sezonu, w odc. pt. "doomsday"
, jak Rose jest w drugim wszechswiecie i przytula sie do sciany i Doktor robi to samo tylko po naszej stronie? Taki jęczący kawalek, ale mi sie spodobal :)
Na marginesie : to byl chyba najbardziej dramatyczny moment ze wszystkich serii! no chyba oprocz reinkarnacji Tennanta ale tego nie ogladalam bo bym nie zniosla...
Tak czy inaczej, licze na wasza pomoc :)

ocenił(a) serial na 9
BeatryczeHolmes

Utwór nazywa się "Doomsday" i znajduje się na soundtracku.

użytkownik usunięty
BeatryczeHolmes

regeneracji jak już.. Czyli nie oglądałaś "The End of Time"? To mój ulubiony odcinek specjalny!!!!

ocenił(a) serial na 10
BeatryczeHolmes

Ja nie wiem po prostu, czy za ten odcinek (ostatni drugiego sezonu) dać ocenę 10/10 czy 1/10. Niewiele filmów wzbudziło we mnie takie emocje, ale równocześnie ten epizod jest niesamowicie przygnębiający :( A ta muzyka... mogę słuchać jej godzinami...

BeatryczeHolmes

Tak soundtrack autorstwa Murraya Golda, kawałek można znaleźć na płycie z sezonów 1-2, na wokalu Melanie Pappenheim. zresztą cały soundtrack jest przeboski, szczególnie Song For Ten - jak podłożysz pod tekst całą otoczkę, samotny doktor w 3cim, 4tym sezonie, Rose tkwiąca w parallel universe, to aż się serce kraje słuchając tej podobno radosnej piosenki <3