Witam! Czy informacja, która jest na stronie głównej serialu na filmweb mówiąca, że 6 sezon rozpocznie się 23 kwietnia jest prawdziwa??? Najwcześniej niektóre sezony zaczynały się pod koniec marca, a najpóźniej na początku kwietnia, więc czemu teraz tak późno?? Już się nie mogę doczekać kolejnego sezonu, a oni tylko przedłużają rozpoczęcie emisji. Podobno ma być też coś takiego, że połowa sezonu będzie wiosną, a połowa jesienią. Głupota. :) Pozdrawiam
Coś nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytania. Mógłbyś/Mogłabyś wskazać gdzie dokładnie są te informacje albo podać linka do nich ??
Sholva, jesteś mistrzem subtelnej reklamy ^^
Kacprze, szósty sezon jest podzielony na dwie części, wiosenną i jesienną, więc przy zachowaniu tej samej liczby odcinków w sezonie części liczą odpowiednio siedem i sześć odcinków, a zatem i emisja się przesuwa troszeczkę w czasie.
Wielkie dzięki za odpowiedź, chociaż jest trochę nie za dobra (AŻ 3 miesiące czekania na nowe odcinki Doktora) Pozdrawiam
Tak, premiera serialu odbędzie się 23 kwietnia. Miła informacja to także, że kolejny odcinek zostanie wyemitowany 24 kwietnia :) Co do tytułów odcinków, aktorów występujących w premierowych odcinkach zapraszam na drwho.pl :)
Czy odcinki tego sezonu beda emitowane na BBC Entertainment? Bo ja nie mam tego kanalu, od jakiegos czasu na moim dekoderze zostal on zastapiony kanalem FOX.
mówisz o polskim BBC Entertaiment? tam chyba jeszcze 5 sezonu nie było, na angielskim leci 3 seria
Przecież na polskim BBC sezon 5 już leciał, bodajże listopad-grudzień 2010. Ale to nie istotne dla mnie na razie, chodzi o to, że na moim dekoderze BBC zostało zastąpione na FOX, czy u was też tak jest? Mój dekoder to Cyfrowy Polsat.