PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Początek 6 sezonu

ocenił(a) serial na 10

Witam! Czy informacja, która jest na stronie głównej serialu na filmweb mówiąca, że 6 sezon rozpocznie się 23 kwietnia jest prawdziwa??? Najwcześniej niektóre sezony zaczynały się pod koniec marca, a najpóźniej na początku kwietnia, więc czemu teraz tak późno?? Już się nie mogę doczekać kolejnego sezonu, a oni tylko przedłużają rozpoczęcie emisji. Podobno ma być też coś takiego, że połowa sezonu będzie wiosną, a połowa jesienią. Głupota. :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kacper748

Zajrzyj na www.drwho.pl tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytania :)

ocenił(a) serial na 10
sholva_kree

Coś nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytania. Mógłbyś/Mogłabyś wskazać gdzie dokładnie są te informacje albo podać linka do nich ??

ocenił(a) serial na 10
kacper748

Sholva, jesteś mistrzem subtelnej reklamy ^^

Kacprze, szósty sezon jest podzielony na dwie części, wiosenną i jesienną, więc przy zachowaniu tej samej liczby odcinków w sezonie części liczą odpowiednio siedem i sześć odcinków, a zatem i emisja się przesuwa troszeczkę w czasie.

ocenił(a) serial na 10
Madialene

Wielkie dzięki za odpowiedź, chociaż jest trochę nie za dobra (AŻ 3 miesiące czekania na nowe odcinki Doktora) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kacper748

Tak, premiera serialu odbędzie się 23 kwietnia. Miła informacja to także, że kolejny odcinek zostanie wyemitowany 24 kwietnia :) Co do tytułów odcinków, aktorów występujących w premierowych odcinkach zapraszam na drwho.pl :)

ocenił(a) serial na 10
sholva_kree

Czy odcinki tego sezonu beda emitowane na BBC Entertainment? Bo ja nie mam tego kanalu, od jakiegos czasu na moim dekoderze zostal on zastapiony kanalem FOX.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

mówisz o polskim BBC Entertaiment? tam chyba jeszcze 5 sezonu nie było, na angielskim leci 3 seria

ocenił(a) serial na 10
Venea

Przecież na polskim BBC sezon 5 już leciał, bodajże listopad-grudzień 2010. Ale to nie istotne dla mnie na razie, chodzi o to, że na moim dekoderze BBC zostało zastąpione na FOX, czy u was też tak jest? Mój dekoder to Cyfrowy Polsat.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

według programu leci 4 seria, Polsat chyba zrezygnował z BBC, na kanałach BBC o tym pisali