Jakie macie pomysły? Ja bym np. bardzo chciał zobaczyć przebieg Wojny Czasu.
szczerze mówiąc nie wierzę żeby na 7 sezonie się skończyło. za duzo ludzi to ogląda, nie sądzę że bbc zrezygnuje z Doktora. a co do tego że przecież czeka nas ostatnie wcielenie Doktora - po Moffacie można sie spodziewać wszystkiego.
ale Wojna Czasu to coś, ja bym jeszcze chciała Mastera ;D
A ja byłam pewna, że Doktor może mieć 13 wcieleń:) ale dopiero się zaczął 6 sezon więc aż tak w przyszłość nie wybiegajmy. Ja bym bardzo chciała więcej obcych cywilizacji :)
Już kiedyś o tym było. Na potrzeby "nowego" serialu Doctora zrobili nieśmiertelnym. Nie ma już określonej liczby żyć - ma ich nieskończenie wiele.
Chodzi Ci o te 507 regeneracji w "Śmierci Doktora"? Przecież to był oczywisty żart, tym bardziej, że 5+0+7=12. :P Dla mnie Doktor powinien mieć właśnie tylko 12 regeneracji (jak każdy Władca Czasu), potem mogą mu wbrew jego woli przedłużać egzystencję (an przykład, że jakiś towarzysz Trzynastego ofiaruje mu swoje ciało).
Mi się marzy odcinek specjalny z McGannem i Ecclestonem, no i tak, Tennatem. :P Powrót jakichś bad guy'ów ze starych serii. A co do wojny czasu - hmm, nie, im mniej wiemy o tym wydarzeniu, tym większe wrażenie na nas budzi. ;)
O, i jeszcze co mi się marzy:
1)odcinek z kilkoma inkarnacjami Mistrza (ktoś za Delgado, Tipple za Ainley'a, Roberts, Jacobi i Simm);
2)Doktor, poddany cyberkonwersji, na odcinek, bądź dwa staje się Cybermanem (coś jak asymilacja Picarda w "Star Treku").
Osobiście nie sądzę, żeby na Trzynastym Doctorze serial się skończył, bo po pierwsze za bardzo "wrył" się w brytyjską kulturę, a po drugie, od powrotu w nowych seriach stał się jeszcze bardziej popularny niż kiedyś.
Wolałabym, żeby scenarzyści obstawali przy tym, że Doctor ma 13 wcieleń, ale wiadomo, że on zawsze może się z tego jakoś wyplątać, także ja bym się szykowała na jakąś porządną rozkminę scenarzystów za parę lat :D
Ja chciałbym aby ostatnią serią był sezon x-nasty ;-)) i chciałbym więcej abstrakcyjnych światów nie koniecznie skolonizowanych przez ludzi oraz może historie innych państw a nie prawie tylko USA i WB, może tak Doktor był by związany z odkrywaniem kartograficznym Afryki czy wyścigiem na biegun ewentualnie zamieszany w bardziej współczesne wydarzenia jak zniknięcie załogi KAZ II lub tragedię na Evereście.