PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32989
8,5 16 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Czyżbyśmy wskazowkę do tego kim jest Missy mieli cały czas przed oczami? Może to dlatego tak wielu ludzi zgadło, że Missy jest kim jest?...
https://www.youtube.com/watch?v=wiDng8HmNH0

Rexus88

Bo, jak dla mnie ostatnie słowo to nie "Satan", ale "Master".

Rexus88

I co najważniejsze- naprawdę psuje do wydarzeń z finału...

PS. znowu to zrobiłem - trzy posty w pięć minut. Pewnie z wrażenia...

ocenił(a) serial na 5
Rexus88

Ósmy Doctor i jego słowa będą idealnym komentarzem: "I love humans. Always seeing patterns in things that aren't there."

Nie wiem jak to się nazywa naukowo, ale człowiekowi wśród bełkotu mózg robi wszystko aby ten bełkot zyskał sens i stara się odnaleźć obiekty pasujące. Zdecydowana większość tzw. backmaskingu na tym polega. Przykład Behemoth i Decade of Therion wersja alternatywna, pare lat temu niezmiernie popularne było Wes w utworze Alane, a dodając tekst wyszło : Ala nie wali mu pały :D ...

Podziękuj za to swojemu mózgowi ;)

Rexus88

W 1:46 usłyszałam 'Amy' i coś w stylu 'dying' o.O Btw. ta muzyka jest straszna...

ocenił(a) serial na 9
Anabelle09

Eee tam straszna... klimatyczna!!

ocenił(a) serial na 8
Rexus88

Mózg Wam płata figle. To samo jest z piosenką Led Zeppelin Stairway to Heaven od tyłu. Słyszymy to co chcemy usłyszeć. Nie w tym żadnej wskazówki, ani niczego nadzwyczajnego.

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

A ja tam nic nie słyszę :P. Ale sama muzyka wywołuje ciarki na plecach... brrr... jak z horroru jakiegoś :P