PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32936
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Największy Quiz w Polsce poświęcony serialowi Doctor Who! To jakie pytania się w nim znajdą będzie zależeć od Ciebie! Każdy z Użytkowników serwisu http://drwho.pl może przesłać do nas tylko dwa pytana związane z nową serią przygód Doctora Who. Wszystkie nadesłane pytania zbierzemy i stworzymy największy w Polsce quiz poświęcony serialowi Doctor Who! Quiz pojawi się na naszej stronie 6 sierpnia 2011r.

Zapraszam

sholva_kree

O nic nie chodzi, ale wyhamowałbyś troszeczkę z reklamowaniem swojej strony :)

ocenił(a) serial na 10
Domin_X

To nie moja strona. To także nie reklama, bo strona nic nie sprzedaje. A informacje o quizie uważam na tyle istotną aby podzielić się z nią na filmwebie.

sholva_kree

Definicja reklamy: "Reklama (z łac. reclamo, reclamare) – informacja połączona z komunikatem perswazyjnym. Zazwyczaj ma na celu skłonienie do nabycia lub korzystania z określonych towarów czy usług, popierania określonych spraw lub idei"

ocenił(a) serial na 10
Domin_X

Ludku ja Cię tylko zapraszam do fajnej zabawy :) Skoro pojawiłeś się tutaj to znaczy, że w większym lub mniejszym stopniu jesteś fanem Doctora. Na nic Cię nie naciągam, jeśli nie chcesz uczestniczyć w tworzeniu quizu czy sprawdzenia swojej wiedzy z przygód Doctora to nikt Cię nie zmusza :) Allons-y!

sholva_kree

Jestem, jestem. Tylko nie musisz być z tym reklamowaniem aż tak nachalny.

ocenił(a) serial na 10
Domin_X

Następnym razem specjalnie dla Ciebie postaram się całą informacje zawrzeć w trzech słowach, no niech będzie w dwóch ;)