PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Niedokońca rozumiem więc proszę tutaj o odpowiedz , DLACZEGO ROSE w pierwszym sezonie pierwszego odcinka (końcówka odcinka) gdy Doktor pyta się czy chce mu towarzyszyć ona mówi że ma chłopaka i mame ( rozumiem) no i dobra normalna rzecz ale chwilę pózniej doktor mówi że podróżóje w czasie i zaraz po tym Rose (WTF?)biegnie do doktora i zapomina że ma mame i chłopaka i zaczyna mu towarzyszyć ... MOŻE MI KTOŚ wyjaśnić o co kur... chodziłą z tą sceną olała całą swoją rodzinę i chłopaka bo doktor powiedział że podróżóje w czasie ?!

dagon1911

Bo zawsze ją mógł odwieźć z powrotem w jej czasy

Rexus88

AA Nie pomyśłałem o tym.Dzięki za wyjaśnienie

ocenił(a) serial na 1
dagon1911

Bo Rose to głupia pipa, która potraktowała swojego faceta jak śmiecia, a robiła maślane oczy na widok Doctorka. Najgorszy companion ever, Rose jest poza wszelką skalą bycia irytującym.

W ogóle z companions ery RTD lubię tylko Marthę. Donna była przemądrzała i irytująca... Amy w sumie też, zachowywała się jak krowa, miała wszystko a ciągle łaziła naburmuszona, ale tam całą sytuację ratował Rory- naprawdę fajna postać ;) Jak wiadomo, Clara najlepsza, także u mnie wygląda to:
1.Clara
2. Martha
3. Rory :P

ocenił(a) serial na 1
Fass_

Amy oczywiście została napisana już przez Moffa, źle się wyraziłem :)

ocenił(a) serial na 10
Fass_

Ja właśnie Marthy najbardziej nie lubiłem. A Rose i Donnę uwielbiałem. Clara również jest świetna. Amy niczym się nie wyróżniała, dopiero gdy odszedł Rory to jako trio tworzyli fajny zespół. Ale dokładnej hierarchii nie potrafię ułożyć.

ocenił(a) serial na 1
Tom_96

Ech, nigdy nie zrozumiem jak można lubić Rose i Donnę :)

ocenił(a) serial na 10
Fass_

Kwestia gustu : D. Do Rose mam być może sentyment bo dla mnie to od niej wszystko się zaczęło, Klasycznego Doktora nigdy nie widziałem. A Donna.... Podobały mi się częste kłótnie jej i Doktora i ogólnie ich stosunek do siebie. Był zupełnie inny niż w przypadku Marthy która zakochała się w Doktorze czy w przypadku Rose która pokochała go z wzajemnością. Amy to też zupełnie inna bajka. W zasadzie, Donna przypomina mi odrobinę Clarę. W ,,Partnerach w zbrodni" wręcz umierałem ze śmiechu.

Fass_

Ja zaś nie łapię jak można lubić Clarę.
Donna jest najlepsza. :P
Ale wszystko to kwestia gustu.

ocenił(a) serial na 9
Fass_

A ja na przykład uwielbiam Amy i nie przepadam za Clarą i Marthą.
Wszystko zależy od gustu widzów :D

Tom_96

Taaak, uwielbiam Rose, chociaż nie umiała się zdeklarować do końca :(

ocenił(a) serial na 10
dagon1911

Ponieważ chciała spotkać swojego ojca i uratować go przed śmiercią. Chyba w 8 odcinku 1 sezonu jest o tym mowa.