Moim skromnym zdaniem ten serial zjada na przysłowiowe śniadanie różne Smallvile, Supernaturale, i tym podobne (Przy całej mojej sympatii dla dwóch wyżej wymienionych, które także lubię)
w pełni podzielam twoje zdanie. Choć wygłaszasz "subiektywną" opinię jednak trafnie ona opisuje ten serial. Jest w nim coś tak innego niż dotychczas widziałam i jednocześnie tak wciągającego, że nie można oderwać od niego wzroku. Zdecydowanie jeden z najlepszych angielskich seriali tego gatunku.
Zgadzam się w 100%. Jestem zarejestrowany na jednej stronie o DrWho (polskiej) od roku, ale dopiero dzisiaj obejrzałem ten serial. ^^ Hehe. Poprzednio czytałem tylko opinie, oglądałem na AXN o 12:00, odcinek 1. Na prawdę bardzo mi się podobał! Był z lekka nudny na początku, ale raczej to rozumiem - bo wiadomo, pierwszy odcinek, ale druga 'część' odcinka zrekompensowała to.
Wierz zgadzam się z Tobą ... choć lubię "Smallville" i jestem fanką "Supernatural" to masz całkowitą rację z tym "zjadaniem" :D może i "Doctor Who" nie ma tak świetnych efektów ale ma tą atmosferę, którą (niestety) brakuje amerykańskim serialom tego typu.
A ja się nie zgodzę co też oczywiście jest opinią subiektywną doctor who to świetny serial 2 pierwsze sezony widziałem po kilka razy ogólnie naprawdę ma to coś ale niemniej dla mnie nie przebije choćby Supernatural to już oczywiście jeden z niewielu seriali jak dla mnie lepszych od Doctora.Zamknięta ciężka fabuła i klimat .Dla mnie zawsze góruje to nad humorem ale koniec końców oba seriale są świetne.