PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32949
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Jakoś mi to umknęło, ale został jakoś w końcu wytłumaczony brak dwudziestki trójki w dzienniku
Clary?

nikike

A to ona nie odliczała swoich urodzin?

ocenił(a) serial na 10
TomKruz

No ale właśnie brakowało dwudziestych trzecich...

ocenił(a) serial na 8
nikike

Chyba nie było nic o tym, może pociągną to w kolejnym sezonie. Obstawiałam, że 23 rok to chwila, gdy miała te swoje "reinkarnacje".

ocenił(a) serial na 10
Nerine97

No tylko w tym rzecz, że ona miała 24 skreślone już w momencie pojawienia się Doctora, a nie mogło być to związane z rozdzieleniem na cząstki(a więc nie mogło to być związane z finałem sezonu), skoro to był właśnie oryginał Clary...

ocenił(a) serial na 10
nikike

Może w tym okresie przestała prowadzić dziennik. Lub inne, prostsze wytłumaczenie: spece od rekwizytów zapomnieli dopisać 23. Nie ma co się doszukiwać głębszych znaczeń.

ocenił(a) serial na 8
katniss_

Też bym raczej obstawiał któreś z tych prostszych wytłumaczeń. Tym bardziej, że brakuje też szesnastki :P

ocenił(a) serial na 10
Turin_Syn_Hurina

Przecież nie od dziś wiadomo, że twórcy serialu siedzą i knują "a teraz damy ten sam pierścionek dwóm różnym, niezwiązanym ze sobą osobom, a później pominiemy niektóre liczby w dzienniku Clary, niech to rozkminiają myśląc, że to coś ważnego". Tak sobie z nami pogrywają.

ocenił(a) serial na 10
katniss_

hehe

ocenił(a) serial na 8
nikike

A czy przypadkiem wtedy nie zginęła jej matka i nie została opiekunką? Mogła wtedy porzucić dziennik i nie wpisać. Albo twórcy w kolejnym sezonie skupią się na Clarze i jej życiu oraz tej 23. Zawsze możemy założyć, że liczba 23 jest nawiedzona i twórcy chcą nas postraszyć. Widziałam już kilka artów z Clarą i 23 dookoła jej głowy.

ocenił(a) serial na 10
Nerine97

Teraz z tym nawiedzeniem coś innego mi uświadomiłaś - http://www.filmweb.pl/film/The+Number+23-2007-260173 xD