PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Voyage of the Damned: Doctor całuje Astrid
Zwiastun 4 serii: Doctor całuje Donnę (albo kogoś, kto z profilu wygląda jak ona)
Wcześniej były Joan, Martha, Rinette...
O ile przy Joan nie był do końca sobą, a z Marthą to był 'transfer genetyczny' to pozostałe... scenarzyści mogliby na prawdę wymyślić coś innego.
A pocałunek z Astrid może oznaczac coś jeszcze - Doctor zaczyna zapominać o Rose. I można by było powiedzieć no trudno, kiedyś to się musiało stać. Tylko, że Rose ma wrócić. I ciekawe co zastanie? Chyba że ona też już nic nie czuje.

no proszę a jednak ktoś już to ogladał(wiedziałam!) :) ja swoją opinie na temat tego odcinka napisałam w temacie czy wróci Rose (jakos tak wyszło) ale zgadzam się z tobą Katriona w zupełności!o ile najpierw to Astrid go pocałowała to potem on ja pocałował! sam z nieprzymuszonej woli!! no i ja sie pytam czemu???nie było na to żadnego sensownego uzasadnienia! po prostu chciał i zrobił to. dobra rozumiem że to miało być takie pożegnanie ale nie przesadzajmy! przeciez znał ja bardzo krótko. a co do Donny-to moim zdaniem to na pewno była ona! ale to ona go pocałowała a nie on ją. właściwie to się na niego rzuciła...ale fakty sa takie że się całowali..przesada moim zdaniem.

użytkownik usunięty
_Anika_

Donna się żuciła, ale jakby on nie chciał to by mógł ją odepchnąć czy coś... Chociaż, tak jak napisałaś, może to było tylko tak pokazane, może to coś w stylu tego 'transferu genetycznego' z Marthą? Ale to i tak nie zmienia faku, że Astrid pocałował z własnej woli:/

no cóż...facet. Bez wzgledu na to ile ma lat :) a który facet odepchnie całującą go kobietę? w dodatku jeśli nie jest to matka jego dziewczyny??? chyba nie wielu jest takich :) a "transfer genetyczny" to raczej to nie był ale mam nadzieje że :"coś" w tym stylu! ;) a z Astrid to fakt (tak jak pisałam) to była wola nieprzymuszona! no cóż....ciekawe jak to sie wszystko potoczy.... a tak na marginesie-czy ktos jeszcze to oglądał??? ^___^

użytkownik usunięty
_Anika_

Może oglądali ale wypowiadają się na stronie Doctora. A tak właściwie to Doctor Jackie nie odepchnął... tylko potem miał skwaszoną minę.

W szoku był.

Może facet nie chce popełnic tego samego błędu co z Rose? Ja tam Asrtid nie żałuję, zasłużyła na buziaka:)

ocenił(a) serial na 10

Oglądałam Voyage of the Damned i w sumie podobała mi się postać Astrid, ale nie przesadzajmy !! W dodatku krążą plotki, że wróci w finale serii... A co do tego całowania... Jest to strasznie wkurzające !! Wychodzi na to że 10 Doktor całował każdą kobietę, z którą podróżował i nietylko !! W dodatku chciałam krzyczeć na scenach w których flirtował z Astrid myślałam,że zaraz się na nią rzuci ! I na końcu sam ją pocałował !! Ratunku... Jak dla mnie jedyną osobą, którą moze całować Doktor jest Rose bo uwielbiam pare którą stworzyli i nie moge przeboleć tego, że on już o niej zapomina !! Ale spokojnie wraca w 4 serii... tylko ciekawe co zastanie....