PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Ulubiony Doctor ?

ocenił(a) serial na 10

Który Doctor był według was najlepszy ?

ocenił(a) serial na 10
KiIIerQueen

Ze starych serii to najbardziej lubie
Pierwszego za tą jego złośliwość,za "my boy i hmmm"i za to jak pokonał napastnika w "The Romans"
A z nowych jeśli moge "wybrać" dwóch to wybieram Dziesiątego i Dwunastego :)

ocenił(a) serial na 7
KiIIerQueen

Czwarty Doctor, ale Jedenasty, Dziesiaty, Siodmy, Szosty, Pierwszy i jak narazie Dwunasty sa zaraz po

Ulubiony a najlepszy to dwie rozne rzeczy.

ocenił(a) serial na 9
KiIIerQueen

Moim ulubionym doktorem jest zdecydowanie Jedenasty Doktor :) Uwielbiałam oglądać kolejne sezony z Mattem Smithem. Według mnie świetnie wcielił się w rolę ... dał taki zastrzyk "energii" swojej postaci :)

ocenił(a) serial na 10
_filmowa_

Ja najbardziej lubię doktora w wykonaniu David Tennant <3

KiIIerQueen

Jedenasty, z klasycznych Siódmy albo Drugi.

ocenił(a) serial na 10
KiIIerQueen

Dziewiąty i dwunasty

ocenił(a) serial na 9
KiIIerQueen

Za Classic Who zabiorę się niestety dopiero niedługo, ale jak na razie mój ranking Doctorów z nowych sezonów układa się następująco:
1. Dwunasty
2. Jedenasty
3. Dziesiąty
4. Dziewiąty
No więc właściwie po kolei :) U mnie wyglądało to mniej więcej tak, że do żadnej z regeneracji oprócz ostatniej nie potrafiłam się na początku przyzwyczaić, a po kilku odcinkach uwielbiałam aktualnego Doctora jeszcze bardziej od poprzedniego.

ocenił(a) serial na 10
KiIIerQueen

Najlepszy czy najbardziej ulubiony? Ja najbardziej lubię Dziesiątego z lekką przewagą nad Dziewiątym :).

ocenił(a) serial na 10
KiIIerQueen

Siódmy, geniusz nad geniusze, zaraz za nim Jedenasty. Ostatnie miejsce na podium Szósty :)

ocenił(a) serial na 8
KiIIerQueen

Jak na ten moment, gdyż nie obejrzałam klasycznej serii, to zdecydowanie Dziesiąty Doktor. Obejrzenie "The Day of the Doctor" przypomniało mi, dlaczego tak mnie Doctor Who wciągnął... No ale Tennant też trafił na rozkwit i mistrzowskie odcinki pisane przez Moffata :) Dziewiąty był też fajny, chociaż nie przekonywał mnie jako Doktor. No i Jedenasty. Pod koniec już irytujący z tą swoją wieczną gadaniną, ale też pozytywny.

ocenił(a) serial na 10
KiIIerQueen

Z NewWho:
1. Dwunasty
2. Dziesiąty
3. Dziewiąty
4. Jedenasty