Słuchajcie w którym odcinku serii 2 ,doctor pokazuje Rose przyszłość. Pyta się jej jak długo z nim zostanie,a ona odpowiada mu że na zawsze? nigdzie nie moge tego znaleść.Albo kiedy jakaś blondynka tańczy (chyba Rose), a Doctor się jej przygląda. Jest ubrany w brązowy płaszcz i czarne okulary.Kajarzycie ten fragmet?
Doctor pyta Rose jak długo z nim zostanie na początku odcinka 12 Armia Duchów :)
Blondynka tanczy w odcinku specjalnym po 2 serii Uciekająca Panna młoda :)
Dziękuje Ci bardzo;)Ale wydawało mi się że ta scenka z Rose była w jeszcze jakimś innym odcinku. Bo w ,,Armi Duchów" to było na początku jako wspomnienia Rose. Pozdrawiam;)
No właśnie tak troche niecikawie zrobili bo w żadnym innym odcinku tego nie było :( Tylko w tych wspomnieniach :( A tego jestem pewna na 100% bo serial Doktor Who odkryłam dopiero w te wakacje i obejrzałam wszystkie odcinki w przeciągu ostatnich 2 miesięcy, więc raczej bym pamiętała :) No niestety nie było takiej sceny :((
Pozdrawiam serdecznie :*
Też żałuje.A sorry że Cię jeszcze pomęcze,ale pamiętasz tą scenę kiedy Rose płacze u siebie w domu,a potem przytula ją jej matka?Była ubrana w szarą bluzę.Też się zinteresowałam serialem ,,Doctor Who" w wakacje. I odrazu się w nim zakochałam. Ten serial jest poprostu świetny.A szczególnie 2 sezon i 1.Pozdrawiam;)
Pamętam jedynie moment w 1 sezonie, epizodzie 4 - Kosmici z Londynu jak Rose wraca do domu po roku i stoi w szarej koszulce, u siebie w domu, poczym przytula ją Jackie i rozmawiają :)
Wybacz zwłokę z odpowiedzią ale nie było mnie w mieście :)
Absolutnie się z Tobą zgadzam odnoście świetności tego serialu :D Jest gnialny! David Tennant śliczny, a Christopher Ecceleston rozbrajający :D Co do tego który sezon jest najlepszy to trudno mi określić ale generalnie uwielbiam Donne i Rose! :D
pozdrawiam :*:*
Chyba wiem o którą scene Ci chodzi: Rose stoi oparta o drzwi prawda? Tej sceny nie umiem zlokalizować ale jestem pewna że jest ona z sezonu 1 bo Rose ma w tej scenie długie włosy a w sezonie 2 miała krótkie :) Ale tak czy siak nie umiem zlokalizować tej sceny :( Jak się czegoś dowiem to dam znać :)