Witam.
Czy ktoś mógłby mi określić typ tego serialu(porównać go do innego) oraz napisać zgrubsza dlaczego warto lub nie go oglądać?
Tylko bez SPOJLERÓW,jakbym miał oglądać :-)
Trudno odpowiedzieć na takie pytanie :D Jest to takie Science Fiction. Porównać do innego serialu... Nie da się, ale coś w stylu... 'Gwiezdnych Wrót'? Hmm.. nie jestem pewna, ale może.. Dlaczego warto? Bo to jeden z najlepszych i najbardziej znanych seriali BBC. :D I jest świetny, przynajmniej tak uważam ja i szczerze polecam. Dużo o kosmitach, podróżach w czasie.
Ja powiem tak. Nie jestem fanką sci-fi i nigdy nie byłam. Moja przyjaciółka pewnego dnia zakochała się w Doctorze, choć ja sama nie miałam chęci obejrzenia nawet jednego odcina. Koniec końców nudziłam się wieczorową porą i włączyłam pierwszą serię. Przepadłam - to jest i będzie moja miłość do końca życia ;)
Tak jak napisała sherlockistka (swoją drogą - Sherlock! <3), trudno jest odpowiedzieć na Twoje pytanie. Warto go oglądać... bo jest Doctorem Who! Rzesze fanów nie mogą się mylić ;)
Dzięki Wam za wyznania,nawet miłosne :-)
Swoją drogą brakuje mi też tej męskiej opinii.
Chyba się skuszę i zobaczę ze dwa odcinki.Jak się mi spodoba to( u brawo,brawo) obejrzę resztę.
Służę uprzejmie męską opinią skoro ci takiej brakuje.
Mnie się serial podoba choć nie jestem za bardzo w stanie powiedzieć "za co?" po prostu go polubiłem i tak już zostało a fakt że powstawał w latach 1963 - 1989 po czym w 2005 roku zaczęto kręcić kontynuację świadczy o tym że nie tylko mnie się podoba ale również całej masie fanów :)