PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32944
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Z kąd ta zamiana?

ocenił(a) serial na 9

Zastanawiam się czemu zamienili aktora grającego doktora, wie ktoś może? i jak to zostało wytłumaczone w serialu? (niestety nie widziałam końcowych odcinków pierwszej serii) ??

ocenił(a) serial na 10
_Mrufka_

Nie wiem dokładnie dlaczego zmienili aktora, choć gdzieś czytałam, że on sam po prostu zrezygnował. W każdym razie w serialu zostało to wytłumaczone (podobnie jak i we wcześniejszych seriach) kolejnym odrodzeniem się Doktora. Jako Władca Czasu, Doktor może regenerować się 12 razy- dostaje wtedy nowe ciało, co dziwnym zbiegiem okoliczności jest niezwykle wygodne dla twórców serialu, gdy chcą zmienić odtwórcę głównej roli. W każdym razie no worries, David Tennant świetnie sprawdza się w tej roli i jak na mój gust, bije Eccleston na głowę.

ocenił(a) serial na 9
Eluria

Bardzo dziękuję za odpowiedz. Ja również uważam że David Tennant jest o niebo lepszy. Mam nadzieje że w czwarej czesci tez całej zagra, czytałam że tak właśnie ma być. Fajnie, świetnie nadaje się do tej roli. jeszcze raz dzieki.

Eluria

Tennant jest już 10 doktorem. Jakby mieli z nim trudności mogliby odkopać Paula McGanna i zrobić serię z 8 doktorem (między McCoyem - 7 doktorem a Ecclestonem jest tylko film z 1996).

ocenił(a) serial na 9
_Mrufka_

ponoć eccleston chciał podwyżke i go za to wywalili;-) tak było w jakiejs gazecie. heh. a a propo tego kto był lepszy, (eccleston vs tennat) to hmm....zawsze uważałam że christopher jest lepszy, ale ostatnio zaobaczyłam odcinek z davidem i chlip... czuje się, jakbym zdradziła ecclestona. chlip. bo ten drugi też jest dobry.... no pomijajac oczywiście, że ten serial jest taki troche hmmm.... dziwny...;-)

kffiateq58

http://youtube.com/watch?v=xWIzQRsKlqU zabawna i ciekawa teoria:)

ocenił(a) serial na 10
kffiateq58

Wcale nie chciał podwyżki. Sam odszedł ;] Po co mu tam jakiś serialik, skoro zaproponowali mu rolę w "Kodzie da Vinci" ;]

ocenił(a) serial na 10
_Mrufka_

Genialny filmik :D Niestety słyszałam, że David Tennant też już planuje zrezygnować z roli Doktora, bodajże po trzeciej serii. Mam szczerą nadzieję, że to tylko plotki, bo już nie wyobrażam sobie, że ktoś mógłby lepiej wcielić się w tą postać...

ocenił(a) serial na 10
Eluria

Ja ci powiem...

http://film.wp.pl/id,73983,title,Fajtlapowaty-doktor-Jason-Statham,wiadomosc.htm l?ticaid=13a8d

użytkownik usunięty
Pirat_Dzak

Ty już lepiej nic nie mów, bo to nie jest prawda.

ocenił(a) serial na 9

Kompletna beznadzieja! Nie chce żeby Tennant odszedł, jest świetny.

ocenił(a) serial na 10
Eluria

Tak, niestety już czytałam wspomniany artykuł. I ta wizja mnie autentycznie przeraża. Nasz cudowny Doktor jako tępy mięśniak? Jasne, proszę twórców, proszę się nie krępować, ale potem nie ma co liczyć, że dawni fani będą to oglądać...

ocenił(a) serial na 1
_Mrufka_

12 Regeneracja po prostu, to nic wielkiego