PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych oraz fanów losów Doctora na w całości polską stronę poświęconą "Doctor Who". Strona dopiero się rozwija, ale na prawdę godna jest uwagi :) można tam spotkać innych fanów Doctora, porozmawiać na forum, wymienić informacje etc.
Stwórzmy razem miejsce, w którym będziemy się spotykali i dyskutowali w końcu ten serial zasługuje na to, żeby było o nim w naszym kraju coraz głośniej :)
Serdecznie zapraszam

http://www.doctor-who.yoyo.pl

Effka

Również zapraszam,stronka ciągle się rozwija ale jest super i fajnie byłoby gdyby zaglądało tam coraz więcej osób.
Pozdrawiam fanów tego super serialu
Sally Sparrow ze strony

użytkownik usunięty
Effka

Co jest nie tak z tą stroną??? (albo z moim komputerem, ale to mniej prawdopodobne, bo tylko na tej stronie coś takiego się dzieje) No wiec za każdym razem jak na nią wchodzę to łapię wirusa. Nie muszę nawet zbyt długo czekać. Najdłużej trwa to kilka minut, a zwykle to nawet nie zdążę zalogować się. Więc już tam nie wchodzę:(

ocenił(a) serial na 9

Przekazałam wiadomość adminowi i jeżeli to coś ze stroną to on musi coś z tym zrobić. Ale to trochę dziwne, bo inni użytkownicy chyba bez problemów się logują przynajmniej nie słyszałam od nich żeby coś było nie tak także może Twój antywirus po prostu wariuje ( też taki kiedyś miałam )

jak coś się wyjaśni to napiszę tutaj co i jak

ocenił(a) serial na 10
Effka

A u mnie rejestracja przebiegła pomyślnie ale ciągle nie mogę się zalogować. :(

Czokolino

Rejestracja jest już naprawiona. Wystąpił błąd bazy danych dlatego nie można było się logować. Teraz wszystko jest naprawione. Ewentualne błedy zgłaszajcie na GG: 8888436

użytkownik usunięty
Effka

Nie wiem... może to mój antywirus, ale mi się zawsze po złapaniu wirusa zaczynała zacinać się strona walić układ graficzny itd. spróbuję trochę powchodzić i zobaczę jak będzie.

Effka

Być może jest to spowodowane tym że ten wirus zamula ci łącze, spróbuj zainstalować Avast'a i przeskanować system w trybie rozruchu. Wtedy przed załadowaniem systemu antyvirus sprawdzi komputer.

ocenił(a) serial na 9
Effka

to tak dla odświeżenia tematu, który gdzieś tam sie zaplątał w gąszczu innych

jeszcze raz serdecznie zapraszam na pierwszą polską stronę w całości poświęconą "Doctor Who" szczególnie zważywszy na fakt, że u nas w kraju ciężko znaleźć strony o tym serialu... dlatego tym bardziej zachęcam aby wszyscy zainteresowani, fani chociaż zajrzeli pod podany niżej adres i sami przekonali się jak to wszystko wygląda, a przyznam, że z dnia na dzień rozwijamy się coraz bardziej, rośniemy w siłę, a nasi użytkownicy ( również Ci filmweb-owi) chwalą sobie to co u nas znajdują :)

także jeżeli poszukujesz POLSKIEJ strony o Doctor Who to zajrzyj koniecznie na
http://www.doctor-who.yoyo.pl

pozdrawiam i serdecznie zapraszam :)

Effka

wyciągam temat, bo powoli odpływa w zapomnienie, a na stronę warto zajrzeć :)

ocenił(a) serial na 10
Kilkee

JA również zapraszam. Razem łatwiej czekać na następne odcinki :)

Effka

Czy ktoś się orientuje czemu od niedzieli nie można dostać się na stronę? Czy to tylko u mnie jest coś nie tak? :/

Kilkee

Jak ogłaszałem na innych portalach tak i tu:
Niestety strona jest na razie niedostęna z powodu błędu serwera w yoyo.pl . Miejmy nadzieję że szybko rozwiążą ten problem. Jeśli błędy tego typu będę się powtarzać będzie trzeba jak najszybciej zmienić hosting. Jako admin przepraszam za kłopoty. Niedługo wracamy do sieci.

kpiwo1

a na jakich portalach, bo czuję się niedoinformowana i nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni też ;)

a strony znowu nie ma od kilku dni, wiadomo kiedy znowu będzie działać? :/

Kilkee

Na np. grono.net, nasza-klasa.pl w gronach/profilach związanych z DW. Niestety nie wiadomo kiedy strona znów wróci jedyna informacja jaka dotarła do mnie od to że na yoyo.pl mają awarie ruterów i serwer na którym jest strona jest niedostępny. Mam nadzieję że szybko usuną tą awarie. Ale już od września(zostało jeszcze kilka kliknięć do wypłaty) postaram się zmienić hosting i domenę na doctorwho.pl

kpiwo1

aha, ok, dzięki za odpowiedź :) .

Kilkee

Strona już wróciła do sieci. Od września zmieniamy hosting i domenę na doctorwho.pl.

Effka

Przypominam wszystkim zainteresowanym, że stronie udało się wrócić do sieci, ale chwilowo jest dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Cóż mi też nie podoba się ta sytuacja, ale ponoć mamy się przenieść na nowy serwer, zobaczymy czy wtedy coś się zmieni jeśli chodzi o comiesięczne pady.

Kilkee

Strona przeniesiona na nowy serwer o adresie drwho.pl . W razie problemów z logowaniem pisać.

Effka

Teraz jest zupelnie inny adres głównej strony ,,Doctora Who" www.drwho.pl. zapraszam fajna strona ;)