PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,3 14 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Jest pewna melodia, która nie daje mi spokoju. Przewija się przez 6 serię. Jeśli ktos ma odcinki na kompie to może sprawdzić, że chodzi mi o kawałek: w doctor's wife (6.04) pod konec odcinka kiedy tardis z ciala wróciła do budki, w almost people (6.6) pod koniec odcinka kiedy stali pod drzwiami, gdzie odbywala się jakas konferencja ( 41;35 - 41;50), w good man goes to war, 6.7 (zaczyna się 36.45) kiedy Amy i Rory przytulają się za jakimś kartonem. Ostatnio wyczaiłam ten kawałek też w serii 4 (4.11 - turn left). zaczyna się w 22;11. Nie moge tego znależć na soundtracku a mam wszystkie oprócz 6 serii. może ktoś z was kojarzy inne odcinki z tą muzyką i może mnie poratowac tytułem, bo mi to żyć nie daje ;)

pozdrowienia dla doctoromaniaków ;)

ocenił(a) serial na 9
Doris_8

Szukałaś na YouTube, nie wiem dokładnie o jaką piosenkę Ci chodzi bo nie oglądałam jeszcze piątej ani szóstej serii. :/ Spojrzałam na muzykę do szóstej serii na youtube, do odcinka 6x04 i jest jej bardzo dużo może znajdziesz to co szukasz i nie daje Ci spokoju.... ;)

ocenił(a) serial na 10
Sympatyczna_01

ooo już tyle przejrzałam i nie znalazłam :/

ocenił(a) serial na 10
Doris_8

Niestety podejrzewam, że musimy czekać na soundtrack z 6 serii :) Tej piosenki nie ma na wcześniejszych soundtrackach. Swoją drogą, naprawdę piękny utwór.

KlaudiaXDDD

Jak na razie znalazłem tylko po ang ale bez problemu da się zrozumieć.

Rysiu0192

sorry pomyliłem tematy co do nuty to jest świetny program tunantic