Jest pewna melodia, która nie daje mi spokoju. Przewija się przez 6 serię. Jeśli ktos ma odcinki na kompie to może sprawdzić, że chodzi mi o kawałek: w doctor's wife (6.04) pod konec odcinka kiedy tardis z ciala wróciła do budki, w almost people (6.6) pod koniec odcinka kiedy stali pod drzwiami, gdzie odbywala się jakas konferencja ( 41;35 - 41;50), w good man goes to war, 6.7 (zaczyna się 36.45) kiedy Amy i Rory przytulają się za jakimś kartonem. Ostatnio wyczaiłam ten kawałek też w serii 4 (4.11 - turn left). zaczyna się w 22;11. Nie moge tego znależć na soundtracku a mam wszystkie oprócz 6 serii. może ktoś z was kojarzy inne odcinki z tą muzyką i może mnie poratowac tytułem, bo mi to żyć nie daje ;)
pozdrowienia dla doctoromaniaków ;)
Szukałaś na YouTube, nie wiem dokładnie o jaką piosenkę Ci chodzi bo nie oglądałam jeszcze piątej ani szóstej serii. :/ Spojrzałam na muzykę do szóstej serii na youtube, do odcinka 6x04 i jest jej bardzo dużo może znajdziesz to co szukasz i nie daje Ci spokoju.... ;)
Niestety podejrzewam, że musimy czekać na soundtrack z 6 serii :) Tej piosenki nie ma na wcześniejszych soundtrackach. Swoją drogą, naprawdę piękny utwór.