PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199691}

Doktor Who

Doctor Who
2005 - 2022
8,1 33 tys. ocen
8,1 10 1 32948
8,5 12 krytyków
Doktor Who
powrót do forum serialu Doktor Who

Wprawdzie jest to pytanie odnośnie każdego filmu, ale DW też dotyczy. Ktoś wie może jak się dodaje
zdjęcia na fw? Bo zdjęcia z Doctor Who nie mają zdjęć z ery Smitha (i Capaldiego). :(

ocenił(a) serial na 8
Anabelle09

dlaczego niby Capaldi jest w nawiasie? Przecież jest on aktualnym doktorem? Nie wspominając, że jest o niebo lepszy od Smitha....a wracając do pytania. Nie wiem, pewnie administratorzy strony dodają.

loozack

Ej, ej, luzik. Po prostu chodziło mi o to, że z ery Capaldiego byłoby mniej zdjęć, bo jego era się dopiero zaczęła i jeszcze trwa. Bez nerwów.

loozack

A poza tym nawias nie jest wyznacznikiem czyjejś... lepszości. Równie dobrze mogłabym napisać Tennanta (i Smitha), albo Ecclestona (i Tennanta). A mogłabym nawet nie pisać nawiasu, ale tak po prostu sobie napisałam.

A poza tym każdy ma swojego Doctora i każdy uważa, że on jest najlepszy, ale to nie oznacza, że inni są źle zagrani. :)

ocenił(a) serial na 8
Anabelle09

ej, ej nie ma nerwóów ;P

loozack

W porządku :)

ocenił(a) serial na 8
Anabelle09

Znalazłem coś takiego:
"Dlaczego nie mogę dodać galerii filmu?
Ponieważ zajmują się tym jedynie wytypowani do tego administratorzy. Dlaczego? Gdyż na profilu filmowym winny być wyłącznie oficjalne zdjęcia udostępnione przez dystrybutora - tak zwane "publicity still". Tak więc wiszące screeny na gryzoniu albo torrencie - ni hu hu. Możesz zgłosić adminom galerie do wrzucenia."
Tutaj jest całość tekstu i więcej informacji: http://www.filmweb.pl/user/Freeman47/blog/554475-Par%C4%99+rad+dla+os%C3%B3b,+kt %C3%B3re+chc%C4%85+dodawa%C4%87+na+Filmwebie

Turin_Syn_Hurina

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 8
Anabelle09

o to mowiłem ;P