Wprawdzie jest to pytanie odnośnie każdego filmu, ale DW też dotyczy. Ktoś wie może jak się dodaje
zdjęcia na fw? Bo zdjęcia z Doctor Who nie mają zdjęć z ery Smitha (i Capaldiego). :(
dlaczego niby Capaldi jest w nawiasie? Przecież jest on aktualnym doktorem? Nie wspominając, że jest o niebo lepszy od Smitha....a wracając do pytania. Nie wiem, pewnie administratorzy strony dodają.
Ej, ej, luzik. Po prostu chodziło mi o to, że z ery Capaldiego byłoby mniej zdjęć, bo jego era się dopiero zaczęła i jeszcze trwa. Bez nerwów.
A poza tym nawias nie jest wyznacznikiem czyjejś... lepszości. Równie dobrze mogłabym napisać Tennanta (i Smitha), albo Ecclestona (i Tennanta). A mogłabym nawet nie pisać nawiasu, ale tak po prostu sobie napisałam.
A poza tym każdy ma swojego Doctora i każdy uważa, że on jest najlepszy, ale to nie oznacza, że inni są źle zagrani. :)
Znalazłem coś takiego:
"Dlaczego nie mogę dodać galerii filmu?
Ponieważ zajmują się tym jedynie wytypowani do tego administratorzy. Dlaczego? Gdyż na profilu filmowym winny być wyłącznie oficjalne zdjęcia udostępnione przez dystrybutora - tak zwane "publicity still". Tak więc wiszące screeny na gryzoniu albo torrencie - ni hu hu. Możesz zgłosić adminom galerie do wrzucenia."
Tutaj jest całość tekstu i więcej informacji: http://www.filmweb.pl/user/Freeman47/blog/554475-Par%C4%99+rad+dla+os%C3%B3b,+kt %C3%B3re+chc%C4%85+dodawa%C4%87+na+Filmwebie