Hej nie oglądałem żadnego odcinka "Doktora Who"... i zastanawiam się czy to zmienić...???
Przeglądałem kilka odcinków z 1 sezonu i szczerze... dla mnie to straszny szajs!!! W pierwszym odcinku główny bohater gada z jakąś galaretą czy płynną lawą która chce ożywić cały plastik na ziemi... co to w ogóle jest???
Zastanawiam czy ja to źle odbieram i czy film z następnymi sezonami jest lepszy a może to specyficzny serial i nie można do niego podejść jak do innych seriali... a może to po prostu nie mój gust...
Do tej pory oglądałem między innymi: Star gate, batllestar galactica, lost, skazany na śmierć, dexter, doctor house itp.
Więc jak...??? Źle odebrałem pierwszy kontakt z Doctorem Who czy może to serial nie dla mnie???
jesli o mnie chodzi to, nie obraź się, ale źle odebrałeś ten serial, osobiście polecam, wszystkie sezony oprócz 5 :), ale może to kwestia gustu, pozdrawiam
Pamiętam, że jak kiedyś leciał w TV to jakoś nie zwracałam uwagi. Dopiero jak raz włączyłam i leciał akurat odcinek DW (był to chyba ten jak umierał ojciec Rose) zaczęłam oglądać i mi się spodobało. A potem się strasznie wciągnęłam i oglądałam serial regularnie. Nie każdy lubi kino SF, a w tym serialu pełno jest zmutowanych postaci i cała fabuła odbiega daleko od rzeczywistości. Osobiście polecam.
Ja jak najbardziej serial polecam,
owszem jest specyficzny i to nawet bardzo, ale to właśnie ta specyfika
dodaje DW uroku ;) No cóż jeśli ci nie przypadnie do gustu to trudno, ja
osobiście go uwielbiam i gorąco polecam. No chyba, ze w ogóle nie lubisz
science-fiction wtedy nie koniecznie. w każdym bądź razie proponuję żebyś
obejrzał więcej odcinków, a wcześniej poczytał trochę na temat tego serialu
w necie żeby ci łatwiej było zrozumieć o co chodzi i móc wczuć się w klimat
;)